"Jag kommer föra laget i rätt riktning"

Bild till nyheten "Jag kommer föra laget i rätt riktning"
Brendan Rodgers förklarar pressen som finns över att försöka få tillbaka Liverpool till att bli ett av Europas bästa lag igen. Och han är säker på att sommarens värvningar kommer föra laget till nästa nivå i utvecklingen.

De röda slutade på en sjunde plats i ligan under Rodgers första säsong på Anfield, en placering bättre än säsongen innan. 

En trög start i ligan avslutades med en stark avslutning. Sturridge och Coutinho värvades i januari och satte avtryck i laget direkt och var en bidragande faktor till den fina avslutningen på säsongen. 

Rodgers nästa utmaning är nu att bygga vidare på den grund han la under säsongen som gick, en uppgift han ser fram emot.

"Jag är inte här i Liverpool för att sitta ner och ta det lugnt och tjäna pengar, och att bara få njuta av att vara manager för klubben." säger Rodgers

"Utan det finns tryck från alla håll att denna klubben ska resa sig och bli bland de bästa igen, och jag känner att vi är i ett mycket bättre utgångsläge nu än i fjol."

"Vad vi har visat upp under min första säsong här ser lovande ut för framtiden."

"Det är funnits stunder av besvikelse och stunder där man bara njuter. Säsongen innan jag anlände gjorde klubben 47 mål, och under min första säsong blev det 71. Och vi hoppas nu på att utöka den skörden under nästa säsong."

"Vi släppte in 3 fler mål än säsongen innan, det är också något vi måste förbättra under nästa säsong."

"Och jag tror att vi kommer bli ett bättre och ett stabilare lag, det är något vi måste bli om vi ska utmana lagen ovanför oss."

"Jag tycker att vi har byggt en bra grund för framtiden. Det är inte mitt jobb att leta efter bortförklaringar. Jag hittar lösningar och sätt att bygga laget framåt, det är något jag tror jag på."

 

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer