Älskar Liverpool - men jagas bort

Bild till nyheten Älskar Liverpool - men jagas bort
Luis Suarez säger i en ny tv-intervju med RR Gol att han älskar Liverpool, men att det är media som jagar bort honom från engelsk fotboll.
Han säger också att han drömmer om att dra på sig Real Madrids vita dräkt.
Suarez utspel kan bara tolkas som att Liverpoolkarriären är över.

"Liverpool är klubben jag drömde att spela för som liten pojke. Jag har spelat tillsammans med stora spelare där. De känner mig och vet att jag skulle ha älskat att ha spelat många fler år i klubben. Arenan är spektaulär, fansen är fenomenala. Folk går runt med tatueringar av mig... Det är saker som jag bara har drömt om", berättar Suarez.

"Men ända sedan jag kom till klubben har jag känt mig förföljd av medierna. De har aldrig bedömt mig efter mitt spel, utan bara lyft fram att jag  filmar, protesterar, gestikulerar, är rasist och alla möjliga saker. De har aldrig haft ett gott ord att säga om mig. Därför blev jag inte heller särskilt upprymd när någon sa att jag kunde bli Årets spelare i England. Jag visste att jag aldrig skulle kunna vinna ett viktigt pris där."

"Utan ett enda bevis blev jag avstängd i åtta matcher för att de hävdade att jag hade gjort rasistiska uttalanden, medan Terry, som de hade bevis mot, fick fyra matcher. Jag är sydamerikan och jag tror att det är orsaken till allt."

"Efter att jag blev avstängd för det där med Evra var det folk som kom fram och sa att jag måste stanna och glömma allt. Men jag klarar inte att glömma, för jag har lidit på grund av det. Familjen har också fått lida och utanför planen har jag en familj som jag måste ta hand om och som blivit sårade av alla skriverier och allt snack."

I tv-intervjun nämner Suarez också en helt färsk händelse som gjort honom än mer övertygad om att det är rätt tid att lämna England.

"Jag gick runt på ett köpcenter i närheten av Manchester då 3-4 grabbar kom fram och frågade om de fick ta en bild tillsammans med mig. Medan jag poserade sa min fru åt mig att jag genast måste kliva ut ur bilden. Hon upptäckte att de gjorde bit-gester under fotograferingen. Jag var där med min fru och min dotter och sådana där saker går dig på nerverna. Min fru hade tårar i ögonen, medan grabbarna sprang därifrån med stora leenden. Jag blev oerhört besviken."

På frågan om han kommer att lämna Liverpool i sommar svarade Suarez:

"Min agent har sagt att jag måste hålla mig lugn. Om det dyker upp ett konkret intresse för mig så blir jag den förste att få veta det. Jag är inte säker på om jag får se mig själv i Real Madrids vita dräkt. Det enda jag vet är att jag har ett kontrakt. Alla vill spela för ett stort lag och Real Madrid är tveklöst ett stort lag. Alla vill spela på toppen och Real Madrid är ett topplag. Men allt är bara rykten än så länge. Jag har inte hört något konkret. Real Madrid är Real Madrid. Det är en klubb som frestar vilken spelare som helst.

Vad säger ni? Ska vi skeppa iväg Suarez eller kan vi förlåta honom? Logga in och kommentera!

Källa: liverpool.no


31 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer