Lucas om Ronaldinho, dans och tennis

Bild till nyheten Lucas om Ronaldinho, dans och tennis
Som vi skrev igår under Sterling intervjun så fanns det intervjuer från spelarna i matchprogrammet den gånga säsongen. Här nedan följer intervjun med Lucas Leiva.

Första fotbollsskorna...

Märket var Mathaus, de var svarta och vita. Jag minns att de var väldigt tunga, men det struntade man i, man var glad att man hade ett par.

Första laget...

Det var ett futsal lag som kallades Estrela do Sul och jag var runt 5 år gammal.

Första positionen...

När jag var yngre spelade jag som anfallare, men när vi började spela på gräs så hade vi två mittfältare och två spelare mellan anfallarna, jag var en av de två som spelade mellan.

Det bästa målet...

Det bästa var nog målet jag gjorde med Brasiliens U18-lag mot Chile. Jag dribblade mig förbi så jag kom ensam med målvakten, petade bollen åt höger förbi och sprang vänster, det var fint. I Liverpool var det målet mot Steua Bucharest i Europa League. 

Favoritnummer på tröjan...

Mitt bästa nummer är 8. Men det är nog ett nummer jag aldrig kommer ha i Liverpool, kanske 88 då. Men 21 är ett bra nummer för mig här, jag skulle inte vilja byta mot ett annat. Kanske den dagen jag återvänder till Brasilien, men inte här, 21 betyder mycket för mig här, mer än nummer 8.

Favorit arenan förutom Anfield...

Då säger jag Emirates, allt är nytt där. Omklädningsrummen är fina och planen är väldigt fin. 

En arena du önskar att få spela på...

Då säger jag Camp Nou, jag har endast besökt den men aldrig fått spela där.

Det bästa tröjbytet...

Jag byter vanligtvis med vänner och spelare från Brasilien. Men jag har en tröja från Ronaldinho, han gav mig en i Brasilien innan han stack till Milan. Så den värderar jag högst.

Fotbollshjältar...

När jag var yngre så var det Ronaldo och Romario, och nu får jag lägga till Ronaldinho på den listan.

Favoritsport utöver fotbollen...

Tennis. Men jag har ju varit skadad på senare tid så det har inte blivit lika mycket som jag velat. Men om några år så kan jag förhoppningsvis spela mer.

Andra sportidoler... 

Ayrton Senna. Han var en inspiration för hela Brasilien. För ett år sedan såg jag dokumentären om hans liv och det var helt otroligt. Ibland hade han inte den bästa bilen men vann ändå tävlingarna. Han var en stor hjälte för Brasilien och det var väldigt tragiskt att han dog i en sådan ung ålder.

Favoritämnet i skolan...

Matte, det tyckte jag om.

Senaste filmen du såg...

Namnet på den har jag glömt. Men jag såg en för inte så länge sedan och den hette "What to Expect When You're Expecting" med Cameron Diaz. Det var rätt roligt. Jag såg även "The Expendables" nyligen.

Senaste nedladdade låten...

Let It Rol - Flo Rida

Kan du laga mat...

Jag kan laga men jag tänker inte be någon smaka! Behöver jag laga något gör jag det, men det är inte något jag gillar, jag tycker om att äta men inte laga.

Kan du dansa Samba...

Nej, jag är riktigt dålig på det.

Senaste boken du läste...

Det var biografin om Steve Jobs. Han var ett geni. Jag fick veta endel saker om han som jag inte hade en aning om. Han levde sitt liv på sitt sätt. Som i sitt hus så hade han inga möbler, det blev stökigt tyckte han. Han levde ett speciellt liv, det var nog därför han blev ett geni.

Roligast lagkamraten...

Flanno, han får mig alltid att skratta.

Smartast i laget...

Det är nog Agger. Han är ganska tyst, men de gånger jag har suttit ner och pratat med honom så säger han väldigt smarta saker och kan väldigt mycket om allt. 

Vem vill du/vill du inte fastna i en hiss med...

Den jag inte vill fastna med är Carra. Han hade säkert börjat skrika åt någon. Och när väl någon kommer så förstår de säkert inte vad han säger på grund av sin dialekt. Den jag vill fastna med är nog Coates, han är alltid lugn och hade säkert tagit situationen med ro.

 

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer