Sterling: Stevie är i mitt "fantasylag"

Bild till nyheten Sterling: Stevie är i mitt "fantasylag"
Under förra säsongen körde Liverpool en intervjuserie i sina matchprogram där man ställde frågor till en spelare innan varje hemmamatch. Detta gjorde man för att fansen skulle få inblick i spelarnas liv och lära känna dem utanför planen.

Under de kommande veckorna kommer vi lägga upp intervjuerna så att alla kan läsa. Idag har turen kommit till Raheem Sterling, som bland annat förklarar varför han valt Steven Gerrard i sitt fantasy-lag...

Första matchen du såg live...

Jag var väldigt lyckosam, för det var på Wembley för några år sedan när Arsenal mötte Chelsea i en FA Cup-final. Jag brydde mig inte direkt vilket lag som vann men stämningen var fantastisk. Den får dig att vilja spela där. 

Första fotbollsskorna...

Det var ett par Nike Tiempo; de enkla svarta skorna med en vit logga. Jag har alltid tyckt om Nike och jag är lyckligt lottad som har en deal med dem nu. 

Första målet...

Jag måste ha gjort ett par innan detta, men det första jag kommer ihåg var för Copland, som var min skola. Jag njuter lika mycket av att göra mål som jag gör när jag spelar fram till ett mål. 

Favoritnummer på tröjan...

Ärligt talat bryr jag mig inte. I ungdomslagen hade jag antingen 11 eller 7. För A-laget har jag 31 - vilket är skönt för ingen har direkt gjort det numret till sitt eget förut. Men jag tar vilket nummer jag än får. 

Favorittröja du bytt till dig...

Jag lyckades byta tröja med Carlos Tevez efter matchen mot Manchester City. Han är en duktig spelare. Jag är nöjd med den och det var schysst av honom att han ville byta med mig. 

Favoritspelare...

De flesta i min ålder hade sagt Messi eller Ronaldo, och jag är inte annorlunda, speciellt eftersom jag spelar på en liknande position. Jag är lyckligt lottad som har en spelare som Luis Suárez i samma lag som mig. Jag kan lära mig massor av honom. 

Arena du skulle vilja spela på...

Vid den här tiden förra året skulle jag sagt Anfield i en tävlingsmatch för förstalaget. Det är ett otroligt ställe, med all den historian. Alltid när jag ser Nou Camp på TV tänker jag att jag skulle vilja spela där för Liverpool. Allting verkar så stort; planen, läktarna.

Fantasy Football-spelare...

Det är ett uppenbart svar, men jag hade valt Steven Gerrard. Han gör många mål från mittfältet, men faktumet att han tar de flesta frisparkarna och straffarna betyder också att han alltid kommer göra en hel del poäng. 

Före detta spelare du skulle vilja spela med...

Zinedine Zidane. Han hade allt; kontrollen, passningarna, styrkan och där fanns alltid en slutprodukt. Jag tycker inte någon kommer nära honom, förutom Messi, men av helt olika anledningar. 

Sämsta filmen du sett...

Vilken "teen girl"-film som helst. Jag klarar mig inte igenom dem. Ge mig en actionrulle istället. 

Bästa platsen för semester...

Det måste vara Jamaica. Jag föddes där och åker dit så ofta som möjligt. Det jag uppskattar mest är människorna, vädret och maten. 

Andra idrottsmän...

Jamaica har flyt som har så många stora personligheter just nu. Jag ser upp till Usain Bolt och Yohan Blake. De är otroliga atleter och personer. Båda två var så mycket bättre än alla andra de tävlade mot i OS. Det var häftigt. 

Vem klär sig bäst...

Den där var knivig. Glen Johnson klär sig inte dåligt. 

Vem klär sig konstigast?

Det är kanske inte konstigt, det är bara kul - José Enrique klär sig i väldigt tighta kläder. 

Mest högljudd...

Pepe Reina eller Jamie Carragher. På planen är båda väldigt högljudda, men så är det även utanför planen. Det är viktigt att ha sådana spelare i truppen, speciellt när du är ung som jag är. 

Gnäller mest...

Det var Craig Bellamy när han var här. Alla gillade honom för han ville bara vinna. Men om han var missnöjd med något fick du höra det. 

Smartast...

Ryan McLaughlin i reservlaget är väldigt bildad. Han var en av de yngsta i truppen som åkte till USA men man märkte att han är smartare än de flesta. 

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer