LFC vill ha över 50 miljoner pund

Bild till nyheten LFC vill ha över 50 miljoner pund
The Times skriver ikväll att Liverpool inte kommer att lyssna på bud under 50 miljoner pund för Luis Suarez.

Förre Echoreportern Tony Barrett, nu The Times, skriver att Brendan Rodgers är obeveklig när det gäller värderingen av Liverpoolstjärnan. Tidningen hävdar att Liverpool inte kommer att ge sig förrän de får in ett rekordbelopp på över 50 miljoner pund.

Det faktum att spelaren själv försöker pressa fram en övergång till Real Madrid har fått Liverpool att agera i kulisserna. Man kommer helt enkelt inte att släppa en världsklasspelare, som har tre år kvar på ett färskt och lukrativt fyraårskontrakt, förrän det kommer ett riktigt acceptabelt anbud på över 50 miljonert pund.

En komplicerade faktor i sammanhanget ska vara en klausul i kontraktet som innebär att Liverpool måste lyssna på bud på runt 40 miljoner pund. Men källor inom klubben hävdar att klausulen inte är bindande och att det inte kommer att hindra Liverpool från att kräva ett mycket högre belopp.

Samtidigt skriver Chris Bascombe i Daily Telegraph (också föredetta Echo-reporter) att Luis Suarez själv måste lämna in en formel transferansökan för att det ens ska bli aktuellt med försäljning. Om han gör det, blir det också enklare för Liverpool att förhandla till sig rätt summa pengar, med tanke på att spelaren är under långtidskontrakt.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer