"Svårt att neka Real Madrid"

Bild till nyheten "Svårt att neka Real Madrid"
I en radiointervju hemma i Uruguay säger Luis Suarez att det skulle bli svårt för honom att tacka nej om en klubb som Real Madrid önskar hans tjänster. Han säger också att familjen har haft det tufft det senaste året med förföljelserna i engelsk press.

I radiostationen Sport890 säger skyttekungen att han är tacksam mot Liverpool FC och fansen, men antyder också att han tröttnat på all kritik från den engelska pressen och att det påverkar hans familj. Han säger också att ingenting är bestämt, men också att det skulle bli svårt att tacka nej om Real Madrid kommer in i bilden.

"Jag är under kontrakt med Liverpool, men det skulle bli svårt att tacka nej till Real Madrid. Jag trivs i Liverpool, älskar staden, men det har varit ett tufft år för mig själv, min fru och dotter."

"Du har alltid en önskan om att lyckas i någon av de största klubbarna. Jag har snackat med min agent och ingenting är klart, men det skulle som sagt vara svårt att neka en klubb som Real Madrid. Det har varit många rykten, men svaret får vi först om det kommer ett konkret anbud."

"Jag är tacksam mot Liverpool och jag gillar fansen. Jag gjorde ett fel, jag är en människa, men både jag och min familj har lidit onödigt mycket. Jag är sliten. Jag är inte beredd att fortsätta att lida som en följd av engelska journalister."

"Jag har arbetat hårt för att komma dit jag är och det är orättvist att bli behandlad på det viset av engelska pressen. De värdesätter inte mig som spelare. Jag älskar Liverpool, de vill att jag stanna, men jag vet inte vad som som kommer att hända. Jag har snackat med managern och han vet vad jag vill."

Vad tror ni? Försvinner Luis Suarez?

Källa: liverpool.no


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer