Rodgers vill sälja Assaidi

Bild till nyheten Rodgers vill sälja Assaidi
Ousamma Assaidi, Daniel Pacheco och Danny Wilson är tre spelare som Brendan Rodgers vill kvitta sig med i sommar, rapporterar Liverpool Echo.

Marockanen Assaidi, 24, har haft det tungt efter övergången från Heerenveen för 2,4 miljoner pund i augusti. Endast tolv matcher har det blivit, varvat med en del skador och uppehåll för Afrikanska mästerskapen. Nu tycks det som att Rodgers har sett tillräckligt och vill sälja.

Pacheco, som hämtades från Barcelona redan för sex år sedan och spåddes en lysande framtid, har inte heller lyckats övertyga. 22-åringen har spelat totalt 17 matcher för klubben sedan debuten i Champions League-mötet mot Fiorentina i december 2009. Därefter har karriären avstannat. Han lånades i januari ut till Deportiva Huesca i den spanska andraligan. Tidigare har han också varit utlånad till Norwich och Ryao Vallecano. Pacheco har ett år kvar på kontraktet, men Rodgers vill sälja redan i sommar.

Danny Wilsons kontrakt löper ut och den 21-årige skotten är på väg att skriva på ett långtidskontrakt med skotska Hearts.

En fjärde spelare som troligtvis förvinner är förstås Andy Carroll. Liverpoolledningen tror inte att anfallarens hälskada kommer att sätta några käppar i hjulet för en försäljning till West Ham, även om det talas om att han kommer att tvingas vila i minst tre månader framåt.

För övrigt finns det ytterligare en del frågetecken i truppen för de kommande månaderna. Vad händer exempelvis med Reina, Suarez, Downing, Skrtel, Coates, Spearing? Och vilka är på väg in?

Det blir en spännande sommar...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer