Carra plockar ut sin bästa LFC XI

Bild till nyheten Carra plockar ut sin bästa LFC XI
Jamie Carragher plockar ut sin bästa Liverpool elva med spelare han har spelat med under sin tid i klubben.

GK: Pepe Reina

"Pepe är det självklara valet för mig. Han är en av de bästa målvakterna i klubbens historia. Han är den mest högljudda målvaken jag spelat med, och vi har haft våra duster tillsammans. Och han är mäkta stolt över sina hållna nollor i klubben."

 

 

RB: Steve Finnan

"Det stod mellan han och Markus Babel, men jag valde Finnan för att vi har spelat mest tillsammans. Han var väldigt bra i två tre säsonger när Rafa valda att ha han i laget."


 

LB: Glen Johnson

"Jag väljer att sätta Glen på vänsterkanten för alla hans bra framträdanden de senaste åren. Jag vet att han är en högerback, men han har även spelat på vänsterbacken några gånger. Jag väljer honom för hans fysiska och psykiska styrka, och han har en väldigt bra teknink."


 

CB: Sami Hyypiä

"Detta var ett enkelt val. Han är en legend i klubben. Han var här i nästan 10 år och vann många titlar och matcher. Han var stabil och gjorde även mål. Han var även väldigt lugn på planen."

 

 

CB: Daniel Agger

"Under de senaste åren har vi fått se vilken stor spelare Daniel är. Alla pratar om att han är väldigt lugn och bekväm med bollen, men jag tycker att folk glömmer bort hur duktig han är i luften, han är aggressiv och är väldigt duktig i boxen."


 

CM: Xabi Alonso

"Xabi är väldigt nära att vara en av de bästa spelarna jag spelat med. Det är fantastiskt att se vad han presterar i Real Madrid. Han slår utmärkta pass från en djup position och styr rytmen i matchen. Han är alltid välkommen tillbaka."

 

 

CM: Didi Hamann

"Det finns många skäl till varför jag väljer Didi, och alla handlar inte om fotboll relaterade saker. Hans prestationer i Istanbul, VM final för Tyskland, och var en av de bästa under 2001 när vi vann trippeln. Det var tufft mellan honom och Javier Mascherano."


 

CM: Steven Gerrard 

"Han är en världsstjärna. Om 10, 20 år kommer folk berätta för sina barnbarn om att de har sett Steven spela. Jag kom ihåg hans första match mot Celta Vigo, han slog 40/50 meters passningar i första halvleken. Det krävs en visst typ av självförtroende att göra det, och då visste jag att han skulle bli en av de bästa."

 

 

FW: Robbie Fowler

"Hans rekord talar för sig själv. Men ibland tror jag att vi glömmer bort hur bra han egentligen var. Han gjorde alla sorters mål. Den dagen han kom tillbaka var han som ett barn på julaftons morgon."

 

 

FW: Michael Owen

"Jag väljer Owen före Torres på grund av FA Cup finalen 2001. Michael vann den åt oss mot Arsenal, det var 'The Owen Final'. Vad folk än tänker om Owen nu för tiden så är han för mig det Liverpool står för, att vinna titlar, och det gjorde Michael."

 

 

FW: Luis Suarez

"Den bästa jag spelat med kommer alltid att vara Stevie, men ju mer jag spelar med Luis ju närmare kommer han på andra plats. Jag har aldrig sett någon tunnla spelare så mycket som han gör. Han är ruskigt bra. Han hade platsat i vilket lag som helst i världen.  

 

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer