"Dörren står alltid öppen för Carra"

Bild till nyheten "Dörren står alltid öppen för Carra"
Tom Werner passar också på att hylla Jamie Carragher då legendaren gör sin 737:e och sista match på söndag.
"Den mannen gör allt och ger allt för laget", säger klubbordföranden.

Werner prisar Carraghers lojalitet och medger att han kommer att sakna honom efter att han har hängt upp dojorna.

"Att tillbringa 16 år i Liverpools A-lag är bara ett bevis på Jamies professionalism," säger han till Liverpool Echo.

"Han är verkligen en extraordinär person, en man med en mäktig integritet. Hans kärlek till klubben är sådan att han alltid har satt Liverpool främst. I stunder av motgång har han alltid haft förmågan att lyfta spelarna runt om honom."

"Han ger allt och lider för laget."

"Hans karaktär är så imponerande. Han visar ett enormt hjärta både på och vid sidan av planen. Jag såg det i Boston förra året när han var där med sin son. Han är en riktig familjefar."

"Han har även visat socialt engagemang för Merseyside genom sin stiftelse och allt välgörenhetsarbete."

"Jag pratade med Gerard Houllier på en fotbollmiddag för några månader sedan och det han sa om Jamie var absolut 'spot on'. Han sa att alla känner till Jamies fantastiska arbetsmoral och ledaregenskaper. Men Gerard anser också att Jamie också är mycket underskattad för sin teknik."

"Det är extremt sällsynt att ägna sin karriär till en enda klubb, i synnerhet i en tid där lojalitet tenderar att vara sekundär."

"Han har varit med i klubben sedan han var ett litet barn och jag kommer alltid att vara tacksam för vad Jamie har gjort."

"Tyvärr ser det inte ut som jag kommer att kunna komma över till söndagens match, men jag pratade med Jamie när jag var i England för några veckor sedan och tackade honom på uppdrag av alla för det enorma bidrag han har gjort för Liverpool Football Club. "

Werner erkänner också att ägarna Fenway Sports Group (FSG) hade hoppats att Carragher skulle fortsätta i ytterligare 12 månader.

"Ja, vi hoppades att han skulle spela ännu en säsong, men vi respekterar hans beslut att gå i pension. Han vill lämna partyt medan han är på topp och jag förstår det." 

"Det blir en stor utmaning för oss att försöka ersätta honom. Han är en unik individ och det blir omöjligt att hitta en spelare som är precis som Carra."

"Jag hoppas verkligen att vi ser honom i klubben i framtiden, inte minst med tanke på all erfarenhet och kunskap som han kan erbjuda oss. Oavsett om det är som coach, analytiker eller vad som helst, kommer det alltid att finnas ett jobb för Jamie Carragher här."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer