Rodgers: Jag har lärt mig mycket från säsongen

Bild till nyheten Rodgers: Jag har lärt mig mycket från säsongen
Brendan Rodgers medger att han har lärt sig mycket från sin första säsong i Liverpool. En lärdom som kommer hjälpa honom att kriga om en fjärdeplats nästa säsong.

Liverpool kommer att sluta 7:a denna säsong, en placering bättre än förra. Med en match kvar och spela så ligger Liverpool 11 poäng bakom 4:e platsen.

Men en erfarenhet rikare till nästa säsong, och några värvningar i sommar är Rodgers säker på att framstegen kommer att visas i tabellen. 

"Denna säsong har varit en bra säsong för mig personligen, jag har lärt mig mycket, fått mer erfarenhet, något jag behövde."

"Vi alla är mycket mer förbereda inför nästa säsong, vilket är jättebra."

"Vi vill göra en stor förbättring i tabellen nästa säsong, för just nu ligger vi 30 poäng bakom 1:an och 11 poäng bakom fjärdeplatsen."

"Vi har spelat bra på slutet, och vi kommer stärka våran mentalitet i sommar. Vi kommer värva spelare som har den rätta vinnarmentaliteten." 

"Jobbet i sommar är att förstärka laget med den rätta typen av spelare. De kanske inte är just de absolut bästa spelarna som finns, men nästa säsong ska vi vara ett lag som spelar ett jämnare spel. Då kommer vi göra framsteg. För att bli ett topp 4:a lag, och för att vinna ligan behövs ett mer konsekvent spel."

"Denna klubben vann inte två matcher i rad på över ett år för inte så länge sen."

"Vi bröt den förbannelsen tidigare under säsongen, och när man kollar tillbaka på det så är det långt i från OK, då bygger man ingen framgång."

"Du måste arbeta in en mentalitet i laget och ha en trupp med spelare med just den mentaliteten."

"Jag har älskat varje minut här, och jag älskar de små stegen vi har tagit framåt. Men nu vill jag att vi tar större steg."

 

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer