Sista veckan med Carra

Bild till nyheten Sista veckan med Carra
Brendan Rodgers medger att den sista veckan med Jamie Carragher i klubben kommer att bli mycket märklig.

"Jamie är en otrolig man. Det kommer att bli mycket sagt om honom den här veckan. Hans ödmjukhet och hans proffsighet är otrolig. Han kommer att börja jobba för media nästa säsong (läs: Sky Sports) och kommer att få demonstrera sin intelligens för tittarna."

"Han har kunskaper om fotboll som gör att det kommer att bli ett nöje att se honom som TV-expert. Han kommer att ge fansen en enorm insikt i spelet, då han går fån att vara på topp och rakt in i TV-rutan."

"Jamies prestation i den här matchen visade mig att han skulle kunna fortsätta karriären. Men han ville hela tiden sluta då han var på topp och det ingen tvekan om att det är exakt det han gör", förklarade Rodgers för den församlade pressen efter 3-1-segern mot Fulham i London.

"Han har aldrig legat på latsidan en enda dag efter att jag kom till klubben. Han har troligen inte legat på latsidan sedan han var åtta år och kom till Liverpool. Han är ett fenomen. Jag har jobbat med många toppspelare under min tid i Chelsea, men jag har aldrig sett maken till någon som Carragher."

"Det är tråkigt att han slutar, då han har allt vad jag önskar av en spelare. Han sätter än ära att tillhöra den här klubben och sin familj och det har varit en sann glädje att jobba tillsammans med honom."

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer