Ayre: Suarez framtid är i Liverpool

Bild till nyheten Ayre: Suarez framtid är i Liverpool
Daglige ledaren Ian Ayre säger att bit-attacken på Chelseas Ivanovic inte kommer att få några konsekvenser för Luis Suarez framtid i Liverpool FC.

"Det viktigaste var att vi tog tag i saken direkt igår. Luis bad om ursäkt och vi snackade med honom igår och igen tidigt idag. Luis har fått böter för sitt uppträdande. Brendan Rodgers har också snackat med honom och även jag. Brendan kommer att jobba vidare med honom för att förbättra hans disciplin", uttalar sig Ayre för officiella sajten Liverpoolfc.com.

"Han är väldigt ledsen över det som hände och djupt ångerfull. Som en del av detta har han också frågat om han får donera böterna till Hillsborough Family Support Group. Jag tror han kände att han svek många människor igår. Vi kommer att jobba vidare med Luis och speciellt Brendan. Förhippningsvis medför detta att vi får bukt på problemet. Vi avvaktar och ser om det kommer några ytterligare sanktioner från fotbollsmyndigheterna."

"Självklart har vi också haft kontakt med ägarna. När något som detta inträffar, en betydlig händelse för klubben, har vi en direkt dialog med ägarna. Jag snackade med dom igår kväll och de är väldigt nöjda över hur vi har hanterat saken internt."

"Det som har skett kommer inte att inverka på Luis framtid i Liverpool FC. Däremot kommer vi att jobba vidare med hans disciplin. Luis ör en viktig spelare och han är väldigt populär bland sina lagkamrater. Som vi sagt tidigare; han skrev under ett fyraårskontrakt i somras och vi hoppas alla att han blir kvar här kontraktstiden ut. Han är en fantastisk spelare och målskytt, han är allt vad vi önskar. Det handlar mer om att få honom på riktigt spår och det är upp till Luis och Brendan Rodgers att jobba med den sidan av hans personlighet."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer