Benitez förbannad över tilläggstiden

Bild till nyheten Benitez förbannad över tilläggstiden
Chelseas tränare Rafael Benitez var mest förbannad över tilläggstiden efter gårdagens match än över Suarez bett.

Domaren Kevin Friend lade till 6 minuter i matchen mot Chelsea och i 97:e minuten gör Suarez 2-2 på nick efter ett snygg inlägg från Sturridge.

"Jag är oerhört besviken över att vi släppte in mål så sent i matchen och framförallt för att jag inte överhuvudtaget kan förstå varför det blev mer sex minuters tillägg. I många matcher görs 3-4 byte och då blir det max fyra minuters tillägg" sa Benitez på presskonferensen efter matchen.

"Givetvis måste vi analysera matchen och var för vi släpper in målet och varför inlägget inte stoppades, men under normala omständigheter borde matchen varit slut och vi skulle åkt hem med tre poäng mot ett annars väldigt bra Liverpool."

"De pressade oss men vi försvarade oss väldigt bra och vi skapade många fina chanser när vi kontrade."

"Domarna brukar förklara tilläggstiden med att man lägger till 30-40 sekunder per byte och detta brukar resultera i 3-4 minuters tillägg max. Ibland läggs det till fem minuter om det varit ett längre skadeavbrott men inte sex minuyer och 45 sekunder!"

"När det gäller Suarez och Ivanovic, såg jag inte vad som hände. Många har talat om för mig vad som hände men jag anser att rubrikerna ska handla om tilläggstiden och inget annat." Avslutar Benitez

 

Källa: Liverpool.no


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer