Rodgers efter matchen

Bild till nyheten Rodgers efter matchen
Brendan Rodgers var besviken över att fotbollen inte stod i fokus efter matchen mot Chelsea.

Liverpools stjärnanfallare Luis Suarez lyckades knipa en poäng åt klubben när han i den 97:e (!) minuten nickade in 2-2 bakom Petr Cech i Chelseamålet. Målet var Suarez 30:e den här säsongen, men presskonferensen efter matchen handlade inte om det - utan vad som hände mellan Suarez och Chelseas mittback Branislav Ivanovic.

"Jag ska gå och titta på det och kommentera det senare", sade Rodgers om "bit-incidenten".

"Jag kommer att göra en ärlig bedömning och kommentera det efteråt. Det är inte min sak att göra några förhastade uttalanden nu."

"Detta är en klubb med otroliga värderingar och etik. Vi kommer att titta på det som klubb, för det är definitivt ingen som är större än fotbollsklubben, varken spelare eller manager."

"Som managers, personal och spelare respresenterar vi fotbollsklubben både utanför och särskilt på planen."

"Men det är inte läge att kommentera det ännu."

"Jag pratar alltid öppet och ärligt om spelare och försvarar dem när jag kan, men med all respekt måste jag få göra en bedömning först."

"Jag försvarar alltid personer som jag tycker har rätt - tycker jag att de har fel så säger jag det till dem och det har redan hänt med Luis det här året. Sen går vi vidare från det. Om det är så det är får de ta konsekvenserna."

"Det är tråkigt att vi inte pratar om fotboll, eftersom karaktären vi visade upp i matchen var fantastisk."

"Han hade inte sin bästa match, men han fortsätter att jobba, kämpa och han gjorde ett viktigt andra mål för oss",  sade Rodgers om Suarez.

"Jag tyckte att vi var långsamma i den första halvleken. Vi spelade med tre mittfältare för att kontrollera och röra bollen snabbt, men passningsspelet var inte bra nog, vi gav bort bollen för lätt."

"Även fast vi hade ett par chanser tyckte jag inte att vi kom upp i vår nivå under den första halvleken. Jag sade till spelarna i halvtid att vi måste vara mer aggressiva och visa vad vi visat upp tidigare under stora delar av den här säsongen."

"I andra halvlek var vi outstadning - vi gjorde ett par mål och borde kanske ha gjort fler. Petr Cech gjorde några fantastiska räddningar."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer