Enrique: Vi behöver rivalernas mentalitet

Bild till nyheten Enrique: Vi behöver rivalernas mentalitet
Jose Enrique tror att Liverpool kan ta sig högre upp i tabellen om man kan utveckla samma "vinnarmentalitet" som bl. a Chelsea och Manchester United.

Med sex matcher kvar av årets Premier League kämpar Liverpool hårt för att nå spel i Europa League.

"Kontinuitet är det som saknas mellan oss och topp 4", sade Enrique.

"Det är nyckeln till att nå toppen i framtiden - mentaliteten är viktig och kan vi etablera en vinnarmentalitet, så kommer vi vara där."

"Chelsea spelar inte alltid bra, men de är där. Manchester United vinner ofta matcher i sista minuten. Det är kontinuitet."

"Vi har spelat bra mot topplagen, men jag vet inte vad som händer med oss mot sämre lag ibland. Southampton spelade mycket bättre än oss och vann matchen."

"Känslan är att vi kan göra bättre ifrån oss och vinna fler matcher - vi skulle gjort det bättre i några av de senaste matcherna."

"Southampton-matchen var en nyckelmatch - en seger där och det hade varit annorlunda. Vi hade fortfarande kunnat fightas för fjärdeplatsen. Det var där vi ville vara."

"Nu är det givetvis nästan omöjligt. Vi är missnöjda med det, men kommer att försöka vinna så mycket som möjligt så att vi kan nå europaspel ändå."

Enrique tror att Liverpool kommer att möta hårt motstånd i morgondagens match på Madejski Stadium, eftersom Reading kämpar för sin överlevnad i Premier League.

"Det kommer att bli svårt, eftersom de vill vara kvar i Premier League. Ibland är de här matcherna svårare än att möta Manchester United", sade 27-åringen.

"De kommer fightas från start. Alla måste ha rätt mentalitet, för det kommer att bli svårt."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer