Söker spelare av rätta virket

Bild till nyheten Söker spelare av rätta virket
Brendan Rodgers hoppas kunna värva några toppspelare till Liverpool under sommarens transferfönster.
Men han tänker försäkra sig om att spelarna verkligen är av det rätta virket för att lyckas i klubben.

Rodgers körde sin presskonferens inför Reading ett dygn tidigare än normalt. Orsaken var inplanerade möten med klubbens rekryteringsavdelning om potentiella transfermål.

"För en spelare handlar det alltid om att koncentrera sig om nu-tid, medan en manager alltid måste ha ett öga in i framtiden", förklarar Liverpoolmanagern för lokaltidningen Echo.

"Det pågår en väldigt bra dialog mellan rekryteringsavdelningen och styrelsen. Vi vet att vi behöver hämta in kvalitet för att kunna konkurrera med lagen framför oss och jag tror verkligen att vi kan klara det."

"Varje övergångsfönster är viktig eftersom vi hela tiden vill göra förbättringar i truppen. Så till vida att du inte är multimiljonär kan du inte göra särskilt stora ingrepp under ett fönster. Vi har inte resurser till det. Vi måste förbättra oss över flera transferfönster."

"Kommande sommar blir viktig för oss när det gäller att stärka spelargruppen. Vi är noga med att kolla spelarnas profiler för att försäkra oss om att de kommer att passa in i det sätt vi önskar jobba på."

"Vi måste veta att de har den rätta mentaliteten och karaktären till att spela för Liverpool. Det kan handla om många bra spelare, men har de 'skalle' att spela för oss? Det är nyckeln för oss i framtiden - värva toppspelare. Men mentaliteten måste vara den rätta."

"Spelarna kan inte bara slå sig till ro med att tillhöra Liverpool. De måste ha en lidelse och en önskan att bli framgångsrika och vinna troféer."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer