"Kelly och Wisdom är framtiden"

Bild till nyheten "Kelly och Wisdom är framtiden"
Jamie Carragher tror att Andre Wisdom och Martin Kelly kan bli ett starkt framtida mittbackspar för Liverpool.

Vid det här laget känner ju alla till att 35-åringen lägger skorna på hyllan efter säsongen. Varje dag florerar nya rykten om vilken som kan tänkas bli vicekaptenens ersättare i mittförsvaret.

Carra själv anser att Martin Kelly, 22, och Andre Wisdom, 19, helt klart har potential att bilda ett starkt mittlås i framtiden.

I matchprogrammet inför West Ham yttrade han följande:

"Titta på Andre Wisdom och Martin Kelly. Två unga mittbackar som kommit in i laget som ytterbackar för att skaffa sig erfarenhet. Det är otroligt svårt att gå direkt in i ett Premier League-lag och spela i mitten. Men båda har gjort riktigt bra ifrån sig de senaste 12-18 månaderna."

"Jag är övertygad om att de kan flyttas in och spela mittback så snart de fått mer erfarenhet."

"De är psykiskt starkare och betydligt kvickare än mig. Om de kan lära sig att läsa spelet så kan de mycket väl ha en större karriär i Liverpool än jag själv."

Wisdom uttalade sig nyligen om att Carragher varit en av hans främsta mentorer och att han studerar honom noga på Melwoods träningsfält varje dag. Och Carra är inte sen att dela ut goda råd och även en del kritik.

"Det är ingenting som jag riktigt tänker på. Det är nog bara sådan som jag är."

"Jag skulle aldrig göra eller säga något för att imponera. Jag har bara turen att jag är som jag är. Jag åker inte till träningarna och tänker att 'nu ska jag läxa upp någon.' Det handlar bara om att jag är en tävlingsmänniska."

"När vi spelar five-a-side-matcher i slutet av träningarna vill jag alltid vinna. Jag har alltid varit sådan och jag tror att jag skulle vara likadan även om jag spelade vidare ytterligare fyra-fem år".

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer