Rodgers: Vi förtjänade mer

Bild till nyheten Rodgers: Vi förtjänade mer
Brendan Rodgers ansåg att Liverpool hade förtjänat att få med sig mer än den poäng som de fick efter 0-0 mot West Ham på Anfield.
"Vi är väldigt frustrerade", sa han till pressen efteråt.

Liverpool hade flera chanser att avgöra och närmast var Steven Gerrard, vars skott blockerades på mållinjen av James Tomkins. Sedan gick vi också miste om en straff när kaptenen blev nedriven vid en kontring.

"Vi klarade inte att ta hem segern, vilket jag tyckte att vi förtjänade. Vi pressade på från första minut. Samtidigt måste man ge cred till West Ham-spelarna som offrade sig otroligt i försvarsspelet."

"Vi hade behövt få ett tidigt mål för att öppna upp matchbilden. Jag tycker också att Daniel Sturridge var onside när han styrde in bollen i mål."

Philippe Coutinho gjorde en ny bra match på vänsterkanten, vilket Brendan Rodgers höll med honom.

"Den lille mannen har magi i fotbollsskorna. Han är en härlig tekniker. Jag tror också att alla beundrar hans ödmjukhet och hur han jobbar för laget. Han vill ha boll hela tiden, men kämpar också hårt."

Liverpool ligger kvar på sjunde plats när sex matcher återstår. Avståndet upp till Spurs och Everton är detsamma då de spelade 2-2 på White Hart Lane.

"Vårt mål är väldigt enkelt. Vi vill komma så högt upp i tabellen som möjligt"

"Vi måste avsluta säsongen starkt och ha tro på oss själva. Vi vill prestera bra fotboll och se vart det för oss i ligatabellen. Vi vet att vi har en bra utgångspunkt inför sommaren. Förhoppningsvis kan vi starta nästa säsong betydligt bättre än hur vi startade denna."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer