Rodgers: "Jag vill att Reina stannar"

Bild till nyheten Rodgers: "Jag vill att Reina stannar"
Brendan Rodgers räknar med att Pepe Reina stannar på Anfield nästa säsong trots alla rykten om att Reina är på väg bort från klubben.

Arsenal och Barcelona sägs vara 2 av flera klubbar som sägs vilja köpa Liverpool's målvakt Pepe Reina. 

Reina har varit i klubben sedan den 4 juli 2005 och har sedan dess spelat 387 matcher för de röda. Och Rodgers vill gärna se att ikonen stannar på Anfield i många år till.

"Han har aldrig känt sig oönskad och våran relation är väldigt stark. Jag har gett han och några andra seniorer ett litet större ansvar och vad jag vet så gillar de det. Jag ser att Reina är här nästa säsong med. Han är 30 år nu och är någon som ser efter sin kropp. Jag tycker att han har varit bra för oss, han har ett bra öga för spelet. Och förhoppningsvis så stannar han här." 

"Pepe och jag pratar mycket med varandra. Han är en bra man och jag har stor respekt för han som spelare och som människa. Han förstår vad vi vill genomföra här. Han har en stor röst när vi är i en grupp med försvarare och målvakter. Han är fantastisk."

"Och på ett personligt plan så kommer vi sitta på mitt kontor med en varsin kopp te och prata om vad han kan förbättra med sitt spel."

"Jag tror att allt snack om att Reina är på väg bort grundas på att Valdés ska lämna Barcelona, eller kanske lämnar. Och att hans Pappa har sagt en del saker i media."

 

Källa: The Guardian


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer