Hendersons tack till Coutinho

Bild till nyheten Hendersons tack till Coutinho
Jordan Henderson hyllade gårdagens framspelare Philippe Coutinho. Engelsmannen menar att brasilianaren var "outstanding".

Hendo satte 1-1 tidigt i den andra halvleken igår efter en fantastiskt framspelning av brassen Coutinho.

"Det var en perfekt start på andra halvlek för oss och det var en grym pass från Philippe. Lyckligtvis lyckades jag förvalta den, så jag är väldigt glad", sa Handerson till liverpoolfc.com.

"Det var passningens förtjänst att jag kunde göra mål och jag tackar Philippe för den."

"Philippe är briljant och det tror jag att alla ser. Han är en riktig talang och han är ung. Han har varit outstanding sedan han kom och förhoppningsvis kan han fortsätta med det."

Henderson menar att det var Brendan Rodgers halvtidssnack som väckte de röda till den andra halvleken.

"Vi var väldigt nöjda med vår insats i andra halvlek. Jag tyckte att vi kom ut och spelade bra, försvarade bra och vi är nöjda med de 3 poängen."

"Managern sa till oss i halvtid att vi måste höja vår kvalité på spelet lite. Vi var okej och kanske också det bättre laget i den första halvleken, men i den andra tog vi över, gick mer framåt och gjorde två mål."

"Suarez gjorde det fantastiskt som fixade en straff och alla vet hur bra Steven är på straffar."

Henderson hyllade även Gerrard för kaptenens räddning på mållinjen.

"Det var otroligt. Stevie var fantastiskt för oss igen och han har varit det i så många år nu att ingen blir förvånad."

Starten var Hendersons första sedan matchen mot Zenit den 21 februari. Mittfältaren hoppas att han gjorde tillräckligt för att få fler chanser.

"Det är trevligt att spela fotboll. Laget har spelat mycket bra på sistone. Jag har inte spelat så mycket som jag hade velat, men jag fick chansen och lyckligtvis vann vi. Förhoppningsvis kan vi vinna fler matcher nu."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer