Jones: Vi måste gå vidare

Bild till nyheten Jones: Vi måste gå vidare
Brad Jones pratar om vikten av att lägga det senaste nederlaget bakom sig och istället sikta på nästa match mot Aston Villa.

"Jag blev stoppad av en i affären häromdagen som berättade hur frustrerad han var. Jag svarade att det är samma för oss", sade Jones.

"Vi vet hur mycket vi gör på träningarna och inför matcherna, men ibland fungerar det bara inte för dig. Det är det som är mest frustrerande."

"Ibland har 1-2 spelare kanske inte sina bästa dagar, men som 11 bör du kunna täcka över så att det inte syns. Är det en dag då 5-6 spelare har det svårt - då kommer det bli en tung dag."

"Det är den tiden på säsongen då många spelar med småskador. Det är inte många spelare som kan gå igenom en säsong och vara 100% hela tiden."

"Det är fruktansvärt frustrerande, men vi måste gå vidare."

Liverpools nästa match är under påskhelgen, den 31 mars, borta mot Aston Villa. Jones menar att det finns både fördelar och nackdelar med ett sånt uppehåll efter en förlust.

"I en klubb som den här, med de spelarna vi har, så kan det vara bra ibland. Komma iväg lite, vara i en annan omgivning och träffa andra människor.. Vi lever i stort sett i fickorna på varandra i nio månader, så ibland är det bra att komma iväg lite."

"Samtidigt är det frustrerande för bossen att inte kunna ha truppen samlad och arbeta med det man behöver arbeta med. Det ger oss en kort förberedelsetid till nästa match."

"Resorna kan bli tuffa för några av oss, som Luis. Något du däremot kan vara säker på med honom är att han inte kommer att missa någon träning - han hade inte missat en sekund om det vore upp till honom! Han är antagligen ett av de bästa exemplen på spelare som åker iväg som man inte behöver oroa sig för."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer