Suarez tänker lyssna på anbud

Bild till nyheten Suarez tänker lyssna på anbud
Luis Suarez har vid flera tillfällen sagt att han är väldigt lycklig i Liverpool och helst vill stanna i många år framåt och få legendstatus som Stevie G och Carra. Men i en intervju med AFP säger han samtidigt att han är beredd att lyssna ifall det dyker upp anbud från andra klubbar i sommar.

"Man kan aldrig veta i fotboll. En spelare har alltid ambitioner om att få spela för toppklubbarna, men jag spelar redan i ett lag i världsklass. Liverpool är en elitklubb. Men om ett annat lag hör av sig med bättre utsikter till att konkurrera i internationella turneringar så är de välkomna. Vi kommer att snacka med klubben, sedan är det en fråga om jag vill gå dit eller inte", uppges Suarez ha sagt i intervjun.

Han säger också att Barcelona och Real Madrid är två klubbar han beundrar.

Suarez medger att det har varit en tuff säsong med Liverpool. Laget ligger för närvarande på sjundeplats och är därmed i färd med att missa Europacupspel nästa säsong.

"Vi måste inse att att vi har en ny manager som infört en ny filosofi och spelstil. Vi spelare håller på att vänja sig vid den och jag tror att det kommer att bära frukt redan nästa år."

Suarez berättar också att han jobbar hårt med sitt uppträdande ute på planen.

"Jag har ett väldigt märkligt sätt att spela fotboll på. Jag är själv min största kritiker och jag vet när jag har gjort fel. Av och till får jag gula kort som kan påverka mitt spel. Jag har blivit bättre och det ska jag fortsätta med. Jag kan plocka bort vissa saker från mitt spel, men jag kan aldrig ta bort slugheten och lidelsen som jag har haft ända sedan jag började spela fotboll på gatan som liten. Om jag inte hade haft dessa egenskaper hade jag aldrig blivit den spelare jag är idag."

"Jag blir väldigt förbannad på mig själv när det inte fungerar för mig. Jag har en stark personlighet och också några kvaliteter som fotbollsspelare."

Källa: AFP, liverpool.no


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer