Liverpool är målgladare än på länge

Bild till nyheten Liverpool är målgladare än på länge
Liverpool har under andra halvan av säsongen gjort betydligt fler mål än första halvan. Om det är det ankomsten av Sturridge och Coutinho som är orsaken eller om det är Rodgers spelidé som satt sig låter jag vara osagt.

Liverpool har gjort 56 mål i Premier League så här långt. Det var 17 år sedan när Roy Evans tränade klubben under säsongen 95/96 som man gjorde fler mål.

På de första 15 ligamatcherna denna säsongen gjorde Liverpool 19 mål och tog 19 poäng. På de senaste 14 matcherna har man gjort 37 mål och tagit 26 poäng.

Inför matchen mot Southampton har Rodgers manskap mäktat med 12 mål på de tre senaste ligamatcherna när man besegrat Swansea, Wigan och Tottenham. Nu jagar man sin 4:e raka ligaserger något om inte hänt sedan februari 2011.

"Detta kommer inte av sig själv utan detta är något killarna har jobbat sig till. Supportrarna är väldigt viktiga för att vi ska klara av vår resa. Jag vill återigen påpeka vikten av tålamod hos våra fans, va tålmodiga" säger Rodergs till Liverpool Echo.

"Vi hade ett läge i matchen mot Tottenham där fansen bara ville framåt men vi spelade lite i sidled i sådana lägen ska vi ha tålamod och hela tiden veta vad vi gör, allt kommer sätta sig med tiden"

"Så fort vi fått den nodvändiga tilliten hos våra supportrar att vi inte ska skicka långbollar utan att vi ska passa oss framåt i banan då hävdar jag också att vi kan vinna." avslutar Rodgers.

Källa: Lverpool Echo, Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer