"Vi tar bara en match i taget"

Bild till nyheten "Vi tar bara en match i taget"
Liverpoolcoachen Mike Marsh hävdar att spelarna inte blickar längre fram än morgondagens tuffa bortamatch mot Southampton. "Det är bara en match i taget som gäller nu", säger han.

Nykomlingarna Southampton kämpar för sin Premier League-existens och ligger på 16:e plats i tabellen. Mike Marsh säger att Liverpoolspelarna springer ut till morgondagens match på St Marys med samma inställning som mot Tottenham i söndags.

"Ingenting är förändrat. Vi förbereder oss bra till varje match", säger han. "Självklart blir det en del taktiska förändringar, men vi behandlar samtliga motståndare med 100 procent respekt. Vi förbereder oss maximimalt och vi blickar inte längre än Southampton-matchen. Vi reser dit för att ta tre poäng och sedan får vi fokusera på nästa match efter landskampsuppehållet."

Marsh och Liverpoolledningen har observerat att Southampton har gjort en del taktiska ändringar i laget sedan Mauricio Pochettino kom in som manager istället för Nigel Adkins.

"De gillar att pressa bollen högt upp i planen nu, mot för tidigare. Då lade de sig oftast djupt och försökte kontra i ett 4-5-1-system. Vi räknar med att de kommer att pressa oss högt direkt från start."

"Jag skulle gärna vilja att vi vinner alla de sista nio matcherna, men det handlar kanske mest om önsketänkande. Så länge vi ger 100 procent i matcherna kommer vi definitivt att vinna fler än vi förlorar",  avrundar Marsh.

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer