Rodgers: Lagen framför oss känner pressen

Bild till nyheten Rodgers: Lagen framför oss känner pressen
Brendan Rodgers tror att lagen framför Liverpool i tabellen kommer att känna pressen när säsongsavslutningen närmar sig.

Bara Manchester United och Tottenham har bättre statistik än Liverpool sedan slutet av November, och Brendan Rodgers tror att lag som Arsenal och Chelsea nu känner pressen från Liverpool som andas dem i nacken efter att ha klättrat till en sjätteplats i ligan.

Lagen framför oss vet att de inte har råd att gå miste om för många poäng. Inte på grund av oss men på grund av sin egen sviktande form. I detta stadiet av säsongen vill du vinna matcher, och du måste vinna dem,” säger Rodgers till Mirror rapporterar liverpool.no

Vår fina form den senaste tiden visar hur viktigt det är. Nu måste vi fortsätta på samma väg, och nå ytterligare framgång.” fortsätter han.

Alla vet att vi är ett helt annat lag nu än i början av säsongen. Mentaliteten är annorlunda nu. Men vi får inte sväva iväg och gå tiden i förväg. Vi måste koncentrera oss på vårt eget spel och vinna så många matcher som möjligt.

Jag har upplevt än förändring sedan nyår då vi fick in två nya spelare som har lyft laget. Samtliga som följer laget på närma håll vet om det och jag har nämnt det tidigare, även om det ser bra ut nu finns där fortfarande mycket kvar att göra.

Allt handlar om att jobba hårt, att förtjäna sin chans att få spela. Spelarna skall ha stor beröm för att ha gjort just detta efter att säsongsinledningen inte gick särskilt bra.

Vi vet nu att om vi arbetar på det sätt som vi gjort i de senaste matcherna, och undviker individuella misstag, så kommer vi att utgöra ett allvarligt hot den närmsta tiden. Det är vad vi strävar efter.”

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer