Rodgers om Reina, Carra och Spurs

Bild till nyheten Rodgers om Reina, Carra och Spurs
Brendan Rodgers backar upp Reina och säger att han kommer vara första målvakt i många säsonger framöver, han passade också på att hylla Jamie Carragher

Reina spelade en stor roll i Liverpools vinst mot Wigan förra helgen, detta var ingen överaskning för Rodgers som berättade om sin beundran för den 30 åriga spanjoren på dagens presskonferens. 

"Förra helgen gjorde han några grymma räddningar vid kritiska ögonblick. Hans förberedelser var väldigt bra och han tränar väldigt hårt varje dag, nu börjar han få utdelning för sitt hårda arbete också." Sa Rodgers till pressen.

"Vi har hållit nollan elva gånger nu vilket är uppe där bland de bästa i ligan" 

"Defensivt har vi sett starka ut, balansen i laget har varit bra och det är till stor del hans förtjänst. Han är fortfarande en ung man, vid 30 års ålder kan man fortfarande utvecklas. Se på Edwin van der sar som spelade på hög nivå tills han var 40."

Rodgers fortsatte: "Det var en brilljant prestation förra veckan och nu fokuserar vi på nästa match som kommer bli en fantastisk match emot Tottenham"

"Skillnaden nu är att resulten går mer för oss än imot oss nu, vi har spelat många bra matcher den här säsongen och förra gången var vi inte lika bra som vi är nu" 

"Det går som jag hade trot att det skulle gå, vilket är att det blir bättre när spelarna har vant sig vid hur vi ska jobba"

Om Carragher är med nu på söndag så gör han sin 500 Premier League match och Rodgers upprepade att Carragher inte kommer ändra sig angående sitt beslut att lägga skorna på hyllan, och han passade på att hylla honom för hans proffsiga inställning.

"Han är en väldigt stolt man och en enastående fotbollsspelare, vi pratar mycket med varandra men vi har inte pratat om att fortsätta även om han vill gå i pension"

"Han är en anmärkningsvärd yrkesman så som han har sett efter sig själv hela sitt liv. När du spelar för en klubb som Liverpool är pressen enorm jämnfört med många andra klubbar"

"Han är väldigt fokuserad på sina sista matcher och jag hoppas att han kan fortsätta med den form han har visat på sistonde"  

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer