Kelly tillbaka i april

Bild till nyheten Kelly tillbaka i april
I en Intervju med Liverpool Echo berättar Martin Kelly att han hoppas vara tillbaka på fotbollsplanen igen i aprilmånad.

Martin Kelly arbetar som bekant stenhårt med rehabilitering på Melwood. Kelly som skadade knäet allvarligt i matchen mot Unitedi September har blivit tvungen till operation i korsbandet. Han har börjat jogga lite och hoppas vara tillbaka i aprilmånad igen.

Dock blir det en tuff uppgift att konkurerra ut både Johnson och Wisdom på högerbacken:

"Det är alltid tuff konkurrens om platserna i ett lag och det är så det ska vara. Antingen har du någon som flåsar dig i nacken och vill ta din plats eller så flåsar du någon i nacken för att ta dennes plats." Säger Kelly

"I Liverpool är konkurrensen stenhård, detta är ju en storklubb. Du lär dig av de andra spelarna hela tiden och då är det inte bara försvararna man lär sig av utan alla."

"Så fort jag blir skadefri kommer jag att fortsätta att arbeta hårt och utvecklas som spelare och förhoppningsvis hålla mig skadefri.Jag kan spela både som ytterback och som mittback." Säger Kelly och tänker förmodligen då främst på att Carragher som kommer lägga skorna på hyllan efter säsongen.

"Carragher har varit fantastisk för denna klubben och han har även varit viktig för mig personligen. Han har stöttat mig i alla matcher jag spelat och varit vid min sida hela tiden. Det är trist att han lägger av då jag fortfarande lär mig massor av honom. Jag är säker på att han blir kvar inom klubben så vi kan dra nytta av hans kunskap och inflytande."

"Han är en stor spelare, en stor person och det kommer att vara väldigt tråkigt när han nu väljer att inte spela längre." Avslutar Kelly

 

 

Kelly jobbar intensivt med sitt rehabiliteringsprogram efter den allvarliga knäskadan som han drog på sig i matchen mot Manchester United i september. Högerbacken var tvungen att opereras för en korsbandsskada, och bygger sig nu tålmodigt tillbaka upp igen. Kelly har nu börjat jogga lite smått och hoppas på att vara tillbaka någon gång under april. Det blir inte lätt för Kelly att komma tillbaka nu och konkurrera mot Glen Johnson och Andre Wisdom om högerbackplatsen

1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer