Kommentarer efter Zenit

Bild till nyheten Kommentarer efter Zenit
Här kan du läsa ett axplock av kommentarer efter uttåget ur Europa League.

"Vi åkte ur Europa League, men vi kan hålla våra huvuden högt. Vi gjorde allt vi kunde och visade stor viljestyrka, speciellt då vi släppte in ett tidigt mål. Vi kämpade för livet i 90 minuter och visade stor lidenskap."

"Vi vill också tacka fansen, de var briljanta!"

Pepe Reina

"Det här var extremt frustrerande. Vi vinner returen med 3-1 men går ändå inte vidare. Det är svårt att ta till sig. Det känns svårt att vara positiv just nu, men med lite distans så tror jag säkert att vi känner oss nöjda över hur vi genomförde matchen."

"I fortsättningen ska vi gå ut med inställningen att plocka så många ligapoäng som möjligt och hamna så högt upp i tabellen som möjligt."

"Fansen gjorde en enorm skillnad. De lyfte oss och det räckte nästan ända fram."

Joe Allen

"Jag tycker att vi var helt otroliga. Vi låg under med två mål efter den första matchen och släppte in ytterligare ett tidigt i matchen. Vid ställningen 3-0 sammanlagt till Zenit trodde många att det här var över. Men vi visade upp en enorm karaktär och kvalitet och lyckades göra tre mål. Vi dominerade och kontrollerade matchen fullständigt och borde även ha haft en straffspark".

"Vi är förstås otroligt besvikna över att vi förlorade slaget ikväll. Men vi ser fram emot att kriga vidare. Totalt sett var vi fantastiska ikväll."

Brendan Rodgers

"Det var troligen den första tabbe jag sett Carra göra sedan jag kom hit och det inkluderar även det jag ser på träning varje dag. Ingen lägger någon skuld på Carra. Jag tycker att han i övrigt var helt strålande i kväll och kontrollerade Hulk, som är ett ständigt hot med sin styrka och fart. Det vara bara en av dessa oturliga saker som händer för en spelare då och då."

"Jag är förstås besviken å Carras vägnar, för han är ett fantastiskt proffs som hade förtjänat att få spela i nästa runda av Europa League. Dessvärre blir det ingenting av det." 

Brendan Rodgers

"Fansen visade ikväll varför Liverpool är världens bästa fotbollsfamilj".

Brendan Rodgers

Det gick inte, men det var jä.... nära. Bra krigat. Y. N.W.A Ha d gott. Glenn.

Glenn Hysén

Slutligen några twitterkommentarer på engelska:

Proud to be a Red. So close. Magic Anfield

The heart shown by the reds today was inspiring!

Amazing atmosphere at Anfield tonight but we were closed..one more goal Once again thanks to all the fans..Anfield was amazing tonight.

Everyone gave their all,players and fans,so near yet so far ,the story of our recent past

Unlucky Red Men. If you give your all and it's not good enough to get through then there is no shame. Couldn't have given any more. YNWA.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer