Carras 150:e match i Europa

Bild till nyheten Carras 150:e match i Europa
Ikväll spelar Jamie Carragher sin 150:e europeiska tävlingsmatch för Liverpool.
Bara sex andra ligger före honom på listan.
"Carra är fortfarande vår bästa försvarare", hävdar managern Brendan Rodgers.

"Det är en beundransvärd prestation av en beundrandsvärd spelare. Även om Carra är 35 så är han, rent försvarsmässigt, den bästa vi har. Han kommer att starta mot Zenit ingen tvekan om det", säger Liverpoolmanagern till Echo.

"Som manager tar det lite tid att få rätt översikt över truppen. När jag kom in tvekade jag inte att Agger och Skrtels skulle vara vårt första val. När Carra fick speltid så var han lysande, han gjorde inte ett fel i någon av cupmatcherna. Eftersom laget saknade organisering och ledning ute på planen så fick min magkänsla råda och därför tog jag ut Carra i startelvan igen."

"Han har varit suverän sedan dess. Varför gjorde jag det inte tidigare? Ibland tar det lite tid innan du ser det. Som manager bedömds utifrån dina känslor och din instinkt. Det är klart att vi försöker se framåt och ge två mittbackar en chans att bilda ett starkt samarbete. Du vill inte gärna ändra eftersom mittbackarna ofta utgör den bärande bjälken i laget. Men så kommer ett tillfälle där du måste göra någon förändring och därför fick Carra en ny chans."

Endast sex spelare har fler matcher ute i Europa än Jamie Carragher och det är Paulo Maldini, Clarence Seedorf, Javier Zanetti, Raul, Xavi och Ryan Giggs.

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer