Gerrard: Vi behöver er mer än någonsin

Bild till nyheten Gerrard: Vi behöver er mer än någonsin
Lagkaptenen Steven Gerrard uppmanade idag de röda fansen att visa sitt stöd mer än någonsin på Anfield inför matchen mot Zenit på torsdag, för att hjälpa laget att vända på matchen och kvalificera sig i turneringen.

Det är inte många i dagens Liverpool som varit med om de magiska kvällarna på Anfield. Steven Gerrard är en av få som nu uppmanar Liverpoolfansen att visa sitt stöd på torsdag. 

"Jag vet redan att fansen kommer hjälpa oss på torsdag, men om man bara uppmanade dem att börja uppladdningen på Anfield tidigt med att låta så mycket som möjligt, så kan de göra jobbet betydligt lättare", berättar Gerrard för Liverpoolfc.com.

"Vi vet att vi kan förvänta oss tryck, passion och engagemang från fansen och förhoppningsvis insats i världsklass av oss. Det är så vi vill ha det".

"Fansen kommer att spela en stor roll. De kallas "den 12:e spelaren" och imorgon behövs de mer än någonsin. Speciellt efter det förra mötet".

Steven Gerrard kommer att leda ut laget på torsdag till "You'll Never Walk Alone" för att jaga mål som kan ta Liverpool vidare i turneringen.

"You'll Never Walk Alone är mer speciell för mig nu än första gången jag sprang ut på Anfield. Du förstår betydelsen med sången med åldern och hur viktig den är för klubben".

---

Kommer Anfield bjuda på "en sån där magisk atmosfär" på torsdag?


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer