Räknar med respons från spelarna

Bild till nyheten Räknar med respons från spelarna
Brendan Rodgers är säker på att han kommer att få rätt respons från spelarna efter den chockartade hemmaförlusten mot West Bromwich. Laget blickar redan fram mot den svåra Europa League-matchen mot ryska Zenit på torsdag.

Liverpoolmanagern förväntar sig att få se en reaktion från spelarna då laget tar sig an Zenit i Europa League i St Petersburg på torsdag kväll.

"Dessa spelare reagerar alltid väldigt bra. De var otroligt besvikna, precis som vi alla var. Vi ville så gärna förbättra vår hemmaform i ligan och förbättra vår position i tabellen."

"Vi har blivit bättre hemma på slutet och vi gick till match mot West Bromwich med det bästa defensiva hemmarekordet i ligan, så det visar ändå att vi har utvecklats som grupp."

"Det är också därför som spelarna var så otroligt besvikna efter förlusten. Men de kommer att reagera på rätt sätt. Vi har riktigt bra grabbar här, de vill jobba hårt och är bra på att gå vidare. Det är något man måste klara av ifall laget ska kunna utvecklas på rätt sätt."

Europa League-matchen mot Zenit på torsdag blir alltså den andra matchen på fyra dagar för Liverpool. Det finns alltså ingen tid att deppa för förlusten mot West Bromwich.

"Spelarna gav allt de hade i den matchen. Det var inte vår bästa insats, men inställningen var den rätta och under större delen av matchen såg det ut som att vi skulle kunna göra ett segermål. Därför var sättet vi förlorade på en enorm besvikelse."

"Men vi kan bara blicka framåt nu och fortsätta att vara positiva. Vi har Zenit på torsdag och därefter Swansea på söndag. Vi måste få bort bevikelsen ur våra huvuden och fokusera på nästa uppgift."

Källa: Liverpoolfc.com


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer