Hendo: Vi måste slå tillbaka

Bild till nyheten Hendo: Vi måste slå tillbaka
Efter lovande insatser borta mot Arsenal och Manchester City gjorde Liverpool en riktig djupdykning hemma mot West Bromwich (0-2). "Vi kan bara lära oss av det här och slå tillbaka snabbast möjligt", sa Jordan Henderson efter matchen.

"Besvikelsen är enorm. Vi hade en del chanser, men kunde inte ta till vara på dom", fortsatte mittfältaren som ändå var en av få som undkom med hedern i behåll och överraskande nog byttes ut.

"Managern hade inte mycket att säga efteråt. Vi vet alla att vi inte spelade särskilt bra. Jag tycker inte att passningsspelet fungerade. Vi hade mycket boll men skapade inte alls som vi brukar."

"Vi kunde mycket väl ha vunnit den här matchen, men det var helt enkelt inte vår kväll. Det är otroligt frustrerande, men sådan är fotbollen. Vi kan bara ta till oss av det här, lära av misstagen och försöka slå tillbaka snabbast möjligt."

Förlusten innebär att chanserna att nå en Champions League-plats nu är minimal. Nionde plats och tolv poäng upp till Spurs.

Hendo vägrar dock att kasta in handduken:

"Vi måste köra på, hålla huvudet högt och slå tillbaka. Vi måste fortsätta att vara positiva och ladda för nästa match mot Zenit i Europa League på torsdag kväll. Förhoppningsvis kan vi få med oss ett bra resultat där, sedan börja vinna några matcher i ligan och försöka minska avståndet till toppen."

Liverpool saknade nyförvärvet Daniel Sturridge, som drabbades av en smärre lårskada mot Man City. Anfallaren, som gjort fyra mål på sex matcher efter övergången från Chelsea, hade verkligen behövts mot West Bromwich.

"Daniel är en kvalitetsspelare, vilket alla har kunnat se sedan han kom hit. Du saknar alltid en kvalitetsspelare och det var verkligen fallet ikväll", avrundade Henderson.

Källa: Liverpool Echo


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer