Topp 4 ingen omöjlighet

Bild till nyheten Topp 4 ingen omöjlighet
Steven Gerrard tror att den åtråvärda fjärdeplatsen fortfarande är i sikte om Liverpool kan fortsätta att leverera samma spel som i 2-2-matchen mot Manchester City igår.

"Vi kan ta med oss en hel del självförtroende från matcherna mot Arsenal och Manchester City", konstaterar Liverpoolkaptenen.

I dag ligger Liverpool sjua i ligatabellen, nio poäng efter Tottenham på fjärdeplats. Men Gerrard tror att avståndet kommer att krympa de närmaste månaderna.

"Det är samma känsla som efter Arsenal-matchen. Vi känner att vi gjorde tillräckligt för att åka hem med tre poäng. City är ett bra lag och det är bra att ta en poäng borta mot regerande mästarna. Men på det sätt vi spelade är vi besvikna över att vi inte vann."

"Vi måste fortsätta att bygga vidare på det här nu och jag tror att vi har chansen att klättra i tabellen."

"Vi har kanske inte fått de resultat vi önskat mot topplagen, men varje gång har vi varit jämna med dom, om inte bättre i vissa matcher. Vi måste helt enkelt lära oss att undvika misstag och omvandla dessa oavgjorda matcher till segrar."

"Utan att vara respektlös mot lagen vi ska möta framöver, å kan jag ändå säga att om vi fortsätter att spela så här så kan vi mycket väl vara med och utmana om en topp 4-plats i säsongsslutet."

"Vi gjorde två mycket fina mål och det var utan tvekan en av de bästa prestationerna under säsongen. Laget känns väldigt starkt just nu. Daniel Sturridge har kommit in och ger oss fler alternativ i anfallsspelet. Han har varit utmärkt hittills."

"Totalt sett tycker jag att vi kan vara stolta över vårt spel och uppträdande. Inte många lag kommer till Ethiad och dominerar stora delar av matchen, som vi gjorde. Det är bara så tråkigt att vi inte kunde hålla ut hela matchen."

Källa: Liverpool Echo, liverpool.no


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer