Sturridge: Domaren sa åt oss att fortsätta

Bild till nyheten Sturridge: Domaren sa åt oss att fortsätta
Daniel Sturridge gjorde sitt 4:e mål på 6 matcher idag. Han säger också att domaren lät spelet fortsätta även att en City-spelare låg ner efter en tackling.
Edin Dzeko låg ner och hade ''ont'', men domaren lät spelet fortsätta, och sekunder senare bombar Sturridge in 1-1 målet mot sin gamla klubb.

Roberto Mancini och hans lag var rasande, men Sturridge förklarar att det var domaren, Anthony Taylor's beslut att låta spelet fortsätta.

''Domaren sa åt oss att spelet kunde fortsätta;'' säger Sturridge till Sky Sports

''Det är inte vårat jobb att bedömma om spelet ska fortsätta eller ej. Om domaren säger åt oss att göra det, då gör vi det. Om inte, då spelar vi vidare.''

''Och det var exakt det som domaren sa till oss. Vi gör det domaren säger till oss att göra, och fortsatte och lyckades göra ett mål.''

Sturridge kunde även ha blivit matchhjälte efter att ha avlossat ett skott som fick Hart att sträcka på sig för att styra ut den.

''Det var en bra räddning av Hart. Jag lyckades med en ''tåfjutt'' eftersom jag blev markerad direkt.''

Efter att ha fått en känning i låret under första halvlek så fortsatte han även spela i andra trots smärtan. Han fick frågan om detta kunde ha varit hans bästa framträdande i den röda tröjan.

''Ja det tycker jag att det var. Jag har inte varit här så länge, och de första matcherna saknade jag matchformen.''

''Jag känner att jag är på rätt väg nu, och det känns bra på träning och under matcherna. Det finns mer att hämta från mig, jag är nöjd med mitt framträdande idag.''

''Vi är besvikna över att ha fått en poäng idag, vi förtjänade alla tre. Men vi fick med oss en poäng från ett lag som kämpar om liga-segern. Så det får vi ta.''

Sturridge var hoppfull om att hans skada inte kommer att sätta han på sidan av planen för en lång period.

''Jag kände av skadan i första halvlek. Och efter det så kunde jag inte springa riktigt.''

''Jag kunde inte spela på det sättet jag ville. Men förhoppningsvis är det inte så allvarligt utan att jag spela nästa match.''