Sturridge: Låt oss vara evigt förälskade

Bild till nyheten Sturridge: Låt oss vara evigt förälskade
Daniel Sturridge har i en intervju med Sky Sports uttryckt sin kärlek till klubben och beskrivit hur han hoppas att kärleken bevaras under en lång tid.

Sturridge som anslöt under januarimånad uttrycker redan sin kärlek till Liverpool FC och hoppas att denna relationen kommer att finnas kvar under en lång tid framöver.

Sturridge fick en flygande start där han visade direkt att han kan var den målskytt Liverpool saknat. Han är farlig i boxen och hugger på returer i sann Dirk Kuyt anda.

Firman Sturridge-Suarez fungerar också bra där den senare få sjunka ner djupare och hämta boll och bygga upp anfall och hota med sin speed och Sturridge hugger på allt och har visat upp både styrka och snabbhet.

"Det är en ära att få spela för Liverpool och jag är överväldigad av denna chansen jag fått. Tränaren har visat att han tror på mig" säger Sturridge till tidningen.

"Mina lagkamrater har varit helt fantastiska och jag kommer bra överens med dem alla. Jag är redan kär i klubben och detta växer mer och mer för varje dag som går."

"Förhoppningsvis kommer detta förhållandet hålla väldigt länge och jag hoppas att vi kan vara kära i varandra resten av våra liv."

"Den enda gången du kan förstå hur stor denna klubb är när du verkligen spelar för den. Jag har alltid vetat att Liverpool är en storklubb men inte hur stor den är förrän nu när jag skrivit på."

"Det är fantastiskt att vara en del av detta, när du hör "You'll never walk alone" känner jag passion och jag blir redo för matchen, detta är något man inte förstår när man inte spelar här."

"Det är alltid skönt att få en bra start i en klubb och det tycker jag att jag fått men jag är inte nöjd utan jag ska bli ännu bättre."

"Där finns mycket mer att av mig, jag har visat en del men detta är bara en bråkdel av vad jag är kapabel till."

"Förhoppningsvis kommer jag att få visa upp vad jag är kapabel till i många månader och år framöver. Jag kommer att bli bättre nu när jag spelar regelbundet och jag känner mig i mycket bra fysisk form." Avslutar Daniel Sturridge

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer