Suarez: Liverpool är mitt hem

Bild till nyheten Suarez: Liverpool är mitt hem
Luis Suarez har återigen dementerad ryktena om honom iväg från Anfield och Liverpool och hoppas stanna där väldigt länge.

Idag firar 26-åringen två år med Liverpool och har sedan flytten 2011 bevisat varför han är en av världens bästa fotbollsspelare. Sedan flytten har uruguayanen stått för 43 mål på 84 matcher och ligger idag på en andra plats i Premier Leagues skytteliga. 

Suarez, som skrev på ett nytt kontrakt i somras, är ivrig att göra mer mål för Liverpool i framtiden. Suarez berättar:

"Jag hoppas att få stanna i Liverpool väldigt länge eftersom det är en stor klubb som barn drömmer om att få spela i".

"Jag är väldigt stolt att vara i en klubb som Liverpool och jag tog rätt beslut att komma hit. På två år har jag upplevt många spektakulära och speciella minnen jag aldrig kommer att glömma".

"Det har funnits tuffa tider också, men med familjens, klubbens och fansens stöd har det gått bra för mig".

"Jag känner mig hemma här. Jag får alltid stöd av fansen och uppmuntran av det lokala folket och det känns ibland som jag har levt här i hela mitt liv". 

"Jag hoppas verkligen att jag ska kunna hjälpa laget så länge som möjligt samtidigt som jag vill ge fansen något tillbaka".

Luis Suarez började spela fotboll på gatorna i Uruguays tredje största stad, Salto, innan han flyttade till huvudstaden Montevideo. Som 11-åring blev han tvungen att tacka nej till en landslagsuppkallning med anledningen till att han inte hade råd med några skor. 

Suarez fick frågan - Hur hans uppväxt med fotbollsspelande på gatorna, har förberett honom för Premier League?

"Det har jag ingen aning om. Det är en stor skillnad mellan gatufotboll och fotboll i Premier League".

"Jag tror att jag kan ha lärt mig saker på gatorna som jag inte kunde ha lärt mig i Premier League. Det var ett sätt att lära sig spela fotboll så jag ångrar ingenting".


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer