Enrique: Vi kan slå City

Bild till nyheten Enrique: Vi kan slå City
Jose Enrique säger att Liverpool kan ta ett rejält kliv mot fjärdeplatsen om man får med sig ett bra resultat från Etihad Stadium på söndag.

Spanjoren menar att insatsen mot Arsenal visar att laget blir bättre och bättre i Premier League. Inhoppet var Enriques första insats under 2013 och trots att de röda tappade en 2-0 ledning så tycker Enrique att det fanns mycket att ta med sig från insatsen.

"När man spelar lika borta mot Arsenal så är det oftast ett bra resultat för laget, men vi ledde med 2-0 och jag tycker att vi förtjänade mer", sade vänsterbacken till liverpoolfc.com.

"Vi spelade väldigt bra i första halvleken och vi hade flera chanser att utöka ledningen."

"I den andra halvleken pressade de och gjorde det svårt för oss och båda lagen hade chanser. Det var en bra match och i slutändan är det inget dåligt resultat."

"Vi har en ny viktig match på söndag mot Manchester City och jag tror att vi kan vinna där om vi spelar som vi gjorde på onsdagen."

"Det är en lång kamp kvar om topp 4 -placeringarna och kan vi ha med oss 4 poäng från de här två matcherna hade det varit fantastiskt."

"Vi vann där förra säsongen i Carling Cup och det finns ingen anledning varför vi inte skulle kunna göra det nu."

Spanjoren var också full av beröm för landsmannen Pepe Reina, som gjorde comeback igår.

"Fotboll är för situationerna och du har bra och dåliga händelser. Pepe är en fantastisk målvakt, inga tvivel om det. För mig är han en av de bästa du kan ha.", sade Enrique.

"Han är fantastisk för oss och det var härligt att ha honom tillbaka."

Även Enrique gjorde comeback i gårdagens match.

"Det är härligt att vara tillbaka och det kändes okej. Jag försökte gå framåt så mycket jag kunde. Jag vill komma i form snabbt nu och hjälpa laget."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer