"Vi klarar oss inte utan Gerrard"

Bild till nyheten "Vi klarar oss inte utan Gerrard"
Brendan Rodgers fortsätter att ösa lovord över sin kapten Steven Gerrard.
"Jag skulle gärna vilja säga att vi klarar oss utan honom, men dessvärre kan jag inte det", uttalar sig Liverpoolmanagern i en intervju i Daily Mirror.

"Steven Gerrard är en unik spelare. När han hoppade in mot Oldham i söndags var det som om någon släppte ner honom från himlen, för vi började omgående att spela på en helt annan nivå."

"För varje dag som går ser jag hur viktig han är för den här klubben. I en ålder av 32 år är han fortsatt i fin form. Han är stark och påverkar laget i rätt rikting. Som kapten är han fenomenal", förklarar Rodgers.

"Vi vet precis var vi står. Oldham-matchen visade det otroligt tydligt. Vi har inte tillräckligt med bredd i truppen när vi vill rotera på laget. Men det här är inget nytt, det visste vi redan innan."

Brendan är säker på att Steven kommer att erbjudas ett nytt långtidskontrakt när hans nuvarande löper ut sommaren 2014.

"Vi har snackat några gånger om nytt kontrakt, men så vitt jag vet har det inte hänt något ännu. Sist vi pratade sa Steven att han ville spela klart säsongen och se hur det går."

"Ägarna klarar av att värdera detta op egen hand. De ser matcherna därborta och de förstår vad som händer och vi har kontinuerlig kontakt. De får fortlöpande rapporter om Stevens kvaliteter både som spelare och ledare, så det är inget nytt. Vi kommer att ta en titt på Stevens nya kontrakt framöver, det är helt säkert."

"Vårt lag väger inte för lätt fysiskt och jag anser inte heller att vi har för få högresta spelare. Det handlar mer om det mentala planet och det har jag varit tydligt med att vi måste förbättra. Vi måste bli mer stabila."

"Min första tid i klubben har varit fantastisk när det handlar om att lära känna spelarna. Till sommaren kommer jag tveklöst att befinna mig i en bättre position att bedöma vad vi behöver tillföra truppen".

Källa: Daily Mirror, Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer