Samtal med Coutinho pågår

Bild till nyheten Samtal med Coutinho pågår
På dagens presskonferens bekräftade Brendan Rodgers att det pågår samtal för att köpa loss brassetalangen Philippe Coutinho från Inter. Däremot har det inte kommit in några bud på mittbacken Sebastian Coates som hade en mardrömsmatch mot Oldham i går.

"Det finns inget att rapportera", sa Rodgers på dagens presskonferens på Melwood inför bortamatchen mot Arsenal på onsdag kväll.

"Det är ingen som har skrivit på ännu och när någon gör det så kommer vi att berätta det."

"Samtal pågår, men det är också allt", tillade han angående köpet av Inters 20-årige mittfältstalang Coutinho.

"Vi vill fortfarande bredda och utöka truppen innan torsdag. Om vi inte lyckas så är det så, men jag har alltid sagt att vi måste värva några spelare för att få en trupp som kan konkurrera."

"Om vi kan få in en spelare till, kanske fler, är det utmärkt. Om inte, så får vi ta det till sommaren för att fortsätta bygget då."

Angående ryktet om att Sebastian Coates är på väg bort svarade Rodgers:

"De senaste veckorna har jag sagt att han är en spelare som behöver få spela matcher. Men samtidigt måste jag göra det som är bäst för klubben i förhållande till truppen."

"Alla vet att vi har en tunn trupp. Det bästa för Seba vore förtsås att bli utlånad, men det är nödvändigtvis inte det bästa för klubben. Det är fortfarande några dagar innan fönstret stänger, så vi får fundera och värdera allt möjligheter innan dess."

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer