Ordförandens Tuppence: Historien upprepar sig

Bild till nyheten Ordförandens Tuppence: Historien upprepar sig
Vi har redan tidigare sett hur Liverpools pojklag fått rumpan sparkad av vuxna pojkar, och nu utsätter vi oss för dt igen...

Coates visar att han inte är situationen vuxen. Visst kunde domaren blåst för "klättring" på båda målen han var inblandad i, men sanningen är att han inte kunde stå emot trycket.

Skrtel är bra i par med bättre spelare, men det står ganska klart att han inte kan dirigera ett försvar själv.

Allen är en version av sidles-Danne och jag vet inte vad mer jag skall säga.

Sterling ser trött ut, och stackar'n har gjort det ett tag.

Robinson var tyvärr inte alls mogen situationen. Orutinerat beteende som kanske funkar i reserverna, men blev avslöjat i FA Cupen.

Borini är direkt svag. Jag hoppas ständigt att det BR ser men jag inte ser skall synas.

Faktum är ju att laget började spela som de skulle först när Stevie G kom in. Innan hans entré var ovanstående spelare, och fler med dem, ganska vilsna.

Jag kan inte skylla det enbart på orutin. Bredden, utan guidning, är helt enkelt fortfarande för klen vilket innebär att ett i grunden mediokert lag som Oldham kan vinna.

Enda behållningen är att se en "gammal god" arena, befolkad av bra supportrar vars läktare är så låga att jag fick se fotbollen på The Dub ur ett perspektiv jag inte sett på 20 år.

Nu återstår Europa League och att fixa den där j-a Champions League-platsen...

Se inte ovanstående som en kritik mot enskilda spelare. Om de inte hålle måttet i en match som detta är det för att klubben och dess material just nu inte är bättre. Men oavsett vilket står vi alltid bakom dem!

You'll Never Walk Alone!


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer