Rodgers efter matchen

Bild till nyheten Rodgers efter matchen
Det var en mycket frustrerad tränare efter förlusten mot Oldham tidigare idag. Han säger att det var ett mycket dåligt framträdande från hans lag, och han är besviken på de ungas spel.

''Vi är mycket besvikna. Vi startade första halvlek uselt, och likaså den andra halvleken. Det blev vi också straffade för.''

''Resultatet är en besvikelse. Vi tog ut ett lag som skulle vinna matchen åt oss, mentaliteten vi visade i början på matchen var svag, och det straffade oss.''

''Jag var besviken på de unga spelarna idag. Vi försöker ge dom speltid och erfarenhet, och visa dom hur det är att få spela för Liverpool. Det handlar inte enbart att stå ute på planen med en röd tröja på sig, det handlar även om att kämpa för sin plats och vara en del av ett lag som spelar för titlar.''

''Steven Gerrard och Stewart Downing byttes in och förändrade spelet. De sista 35' var utmärkta, men det var försent och det höll inte ända fram.''

''Deras anfallare Smith gjorde det bra för Oldham, men det är samtidigt ingen spelartyp vi inte har mött innan. Vi stod på hälarna för ofta. Du måste vara på tå hela tiden, för det är skillnad på dessa matcher jämfört med Premier League.''

När Steven Gerrard blev inbytt förändrades spelet. Men Rodgers försvarade sig när frågan kom om varför han inte lät Steven starta matchen.

''Jag kan inte förlita mig på Steven under 70 matcher per säsong. Han har varit helt fantastisk. Han ska inte behöva komma in varje match och försöka vinna den åt oss, det måste andra spelare också klara av att göra.''

Rodgers fick även frågan om man ska ge försvararna en ''känga'' efter dagens resultat.

''Jag tycker att hela laget skall få den ''kängan''. Vi pressade inte tillräckligt bra där uppe. Du måste vinna tillbaka bollen tidigare innan den når deras anfallare.''

''När deras andra mål kom så stoppade vi aldrig deras back som fick slå inlägget. Vi pratade om det i halvtid, men 5-6 minuter in i andra så får samma back gå fram på samma sätt och vi straffas för detta.''

''Det är fantastiskt att få sätta in unga spelare i laget, men då måste de visa karaktär, och idag gjorde de mig besviken.''

Källa: Liverpoolfc.com