"Vi vill vinna"

Bild till nyheten "Vi vill vinna"
Liverpool besöker Oldham på söndag med ett starkt lag, med Daniel Sturridge och Luis Suarez inkluderade, för att försöka närma sig Brendan Rodgers första titel som Liverpooltränare.

Efter en mycket slitsam andra halvlek i vinstmatchen mot Mansfield, anser Brendan Rodgers att det inte är någon idé att hålla tillbaka mot Oldham på Boundary Park på söndag. 

"Liverpool handlar om att vinna. Att komma tvåa är inget alternativ", berättar Brendan på gårdagens presskonferens. 

"Det är vad denna klubb är uppbyggt av. Det här är en tävling med goda vinstchanser". 

"Ligacupen var en turnering där jag spelade många av de unga spelarna, men det här är en turnering vi mycket gärna vill göra bra ifrån oss i, tillsammans med ligaspelet och Europa League. Det är många viktiga matcher i februari". 

"Vi har en bra trupp med oss (mot Oldham) för att vi vill vinna. Både Luis Suarez och Daniel Sturridge finns med. Det är ingen idé att inte ha med dem. Vi har en bra trupp med oss och vi vill vinna".

"Vi vill vinna en titel. Självklart vill vi förbättra positionen i ligan och nå fjärdeplatsen. Det kommer att bli tufft, men vi kommer definitivt att kämpa för det". 

"Cuperna ger dig en möjlighet att vinna något. Vi startar varje turnering med målet att vinna och Fa-cupen är vi fortfarande kvar i".

Brendan Rodgers fick frågan på presskonferensen om att vila flertalet spelare inför tungviktsmatcherna mot Arsenal och Manchester City i ligaspelet. Rodger avslöjade att han kommer att utnyttja bredden på sin trupp, men påpekade att den elvan som kommer att spela är fullt kapabel till att vinna.

"Vi vill verkligen göra bra ifrån oss i denna turnering, för Liverpool har en fin tradition i Fa-cupen och vi vill gå så långt som möjligt. Men vi har två viktiga ligamatcher framför oss. Det ger mig en möjlighet att se över truppen".

"Jag litar på mina spelare och de har varit fantastiska sedan jag kom hit. Så jag vet att det laget jag sätter ut på planen på söndag, onsdag och de kommande veckorna kommer att vara ett starkt sådant för att få bra resultat". 

Hela intervjun kan ni läsa här: http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/boss-there-s-no-holding-back

 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer