Suso redo att fightas

Bild till nyheten Suso redo att fightas
Anfallsalternativen för Brendan Rodgers och Liverpool har inte varit så många och flexibla som de är idag. För Suso betyder det inget annat än att visa vad man går för.

Sedan Daniel Sturridge blev en Liverpool-spelare och Fabio Borini återställts från skada har de tidigare snåla anfallsalternativen ökat signifikativt. För en spelare som Suso innebär det att han inte har spelat sedan Fa-cup-matchen mot Mansfield den 6:e januari. Spanjoren vet att den enda vägen in i startelvan igen är att visa upp sig och imponera. 

Suso berättar: "Med Daniel Sturridge in och Fabio Borini tillbaka betyder det att bli mer konkurrens om platserna. Att spela för Liverpool kommer att bli svårt, men det ska det vara med tanke på att Liverpool är ett av Europas största lag".

"Konkurrensen är bra för mig. Det gör mig mer bestämd att jobba hårdare och bli bättre. Den viktigaste delen är dock laget".

Sedan debut-starten mot Young Boys i Europa League i september, har Suso spelat sammanlagt 19 matcher. Suso fortsätter:

"Jag är väldigt nöjd med hur säsongen har sett ut hittills. Jag vet att jag kan göra bättre ifrån mig, men det är mitt första år och jag får mer erfarenhet för varje match".

"Premier League är en väldigt tuff liga och jag är endast 19 år gammal, så jag måste fortsätta utvecklas och försöka lära av de duktiga spelarna som finns i laget".

"Det viktigaste är att du är på tårna och inte är slapp i detta laget. Du måste arbeta hårt varje dag och visa tränaren och alla de andra att du gör bra ifrån dig. Det finns många bra spelare och alla kan inte spela varje vecka, men om du inte spelar, måste du visa dig igen nästa vecka".


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer