Hendo vill ge Brendan huvudbry

Bild till nyheten Hendo vill ge Brendan huvudbry
Jordan Henderson tycks äntligen ha hittat formen.
Nu hoppas han att ge managern Brendan Rodgers huvudvärk när det gäller laguttagningarna.

Halvvolleyn mot Norwich i lördags var en riktigt läckerbit. Men det kommer inte som någon större överraskning då "Hendo" har visat gryende form den senaste månaden.

Konkurrensen om platserna "in the middle of the park" är dock inte att leka med; Stevie, Lucas, Allen, Shelvey och Henderson. Åtminstone för tillfället verkar det som att den hårdjobbande Henderson går före Joe Allen.

"Det finns många bra spelare i den här truppen och jag hoppas att vi ger managern huvudvärk när det gäller laguttagningarna. Det är ju en bra sak!"

22-årige Jordan njöt i fulla drag av att spela bakom Luis Suarez, Daniel Sturridge och Stewart Downing i 5-0-slakten mot Noewich.

"De är riktiga klassspelare. För en mittfältare blir det lätt att leverera bollen eftersom de alltid finns tillgängliga och gör sig spelbara."

"Daniel är en bra spelare och han har gjort mål i varje match sedan han kom hit. Han är en stor tillgång och kommer att bli ännu bättre om han fortsätter att jobba hårt."

"Topp 4 är är fortfarande en realtistisk målsättning, men vi kan bara ta en match i taget. Vi måste fortsätta att hålla en hög och jämn nivå och se till att vi gör en stark avslutning på säsongen", avrundar Liverpools nummer 14.

Källa: Liverpool Echo


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer