Speltid i Premier League avgörande om Jamie Carragher fortsätter

Bild till nyheten Speltid i Premier League avgörande om Jamie Carragher fortsätter
I sommar löper Jamie Carraghers kontrakt ut och trotjänaren vet idagsläget inte om det blir någon fortsättning.
Speltid i Premier League kommer dock att vara avgörande för hans beslut.

Managern Brendan Rodgers har antytt att han gärna vill ge Carra, som fyller 35 år om sex dagar, ytterligare ett år.

Jamie är dock tveksam eftersom han har fått väldigt lite speltid i Premier League. Matchen mot Norwich i lördags var hans andra start under Rodgers. Däremot har han startat elva matcher i andra turneringar, men speltid i PL blir en huvudfaktor om han ska fortsätta.

"Managern har varit suverän mot mig och försökt att hela tiden hålla mig involverad. Men det har varit en tuff säsong för mig när det handlar om att få starta matcher. Jag har spelat mycket i Europa, FA-cupen ochn ligacupen, men Premier League är det viktigaste för kklubben och spelarna", säger Carragher till The Guardian.

"Jag har dock alltid känt mig involverad när jag suttit på bänken och han har även bytt in mig i olika situationer. Men jag vill spela från start. Jag är inte annorlunda än de andra spelarna. Jag är nöjd över att han gav mig chansen i lördags och jag är nöjd över att det gick bra."

"Det är upp till managern och klubben att besluta om de vill erbjuda mig ett nytt kontrakt. Vi har bestämt att vi ska ta ett snack i slutet av säsongen. Jag har ett öppet sinne och är säker på att klubben också har det. Men det viktigaste är att Liverpool gör bra resultat. Det handlar inte om vad jag ska göra, det löser sig på ett eller annat sätt ändå."

Brendan Rodgers:

"Jag förstår att Jamie tycker att det är tufft, då han under många år har varit given i startelvan. Men vi tar en vecka i taget nu. Vi snackar mycket, varje dag. Jag vet också att han fyller 35 år snart, men för mig är han superfit och en stor tillgång för klubben."

"Det är ingen tvekan om att vi saknar hans ledaregenskaper på planen. I svåra och tuffa matcher behöver vi erfarenhet i form av ledarskap och förmåga att organisera. Det har Jamie."

Vad tycker ni andra? Bör Carra ska erbjudas ett nytt kontrakt eller är det dags att hänga upp skorna? Eller ska Rodgers plocka in honom i ledarstaben? Logga in och kommentera!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer