"Vi behöver ytterligare 2-3 stora spelare"

Bild till nyheten "Vi behöver ytterligare 2-3 stora spelare"
Steven Gerrard menar att Liverpool behöver 2-3 kvalitetsspelare till för att på allvar kunna utmana i toppen av Premier League.

Brendan Rodgers har sagt att han kommer att behöva ett par transferfönster för att få truppen han önskar. Hittills i det här transferfönstret har Liverpool hämtat in Daniel Sturridge, som tidigt blivit något av en succé med 3 mål på lika många matcher. Steven Gerrard säger dock att Liverpool behöver förstärka ytterligare för att hänga med i toppen av Premier League.

"Generellt tycker jag om riktningen klubben går i, men den hårda verkligeheten är att vi fortfarande behöver två eller tre stora spelare", sade Gerrard.

"Vi har haft en tunn trupp och jag tror att vi har haft svårt att hitta stabiliteten på grund av det."

"Jag gillar den nye managerns filosofi och jag tycker om hans sätt att spela."

"Avståndet mellan oss och Manchester United är stort, men jag tror att vi kan slå alla lag när vi har en bra dag."

"Vi måste bli stabila. Vi kan faktiskt lära av oss United. Det finns matcher där de inte spelar bra, men ändå vinner. När vi inte spelar bra vinner vi inte. Vi måste hitta ett sätt att kunna vinna även när vi inte presterar på topp."

Gerrard är i sin tur en av de spelare som blivit som pånyttfödda under den senaste tiden och Brendan Rodgers var full av lovord om sin kapten efter gårdagens seger.

"Steven Gerrard - hans form idag. Jag tror att han använde varenda klubba han hade i bagen idag, varje passning. Han var fenomenal. Och målet var ett 'Steven Gerrard-mål'.", sade Rodgers.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer