Ägarna nöjda med framstegen

Bild till nyheten Ägarna nöjda med framstegen
Ian Ayre säger att Fenway Sports Group är nöjda med de framsteg Liverpool gjort och han tror att de flesta supportrarna delar ägarnas optimism.

På lördag besöker Tom Werner Anfield för att se matchen mot Norwich. John W Henry har inte varit över på någon match än den här säsongen, men är lika involverad och engagerad i driften av Liverpool FC.

"Jag vill inte lägga något i det att John inte varit här. För det första är det ett stort jobb att göra med Boston Red Sox iår och de närmar sig sin försäsong. Dessutom har han blivit far igen alldeles nyss, så han är nog upptagen med att byta blöjor!", sade Ayre till Liverpool Echo.

"Jag pratar med John väldigt ofta. Han är nöjd med hur det går. Jag vet att han och Brendan håller kontakten regelbundet och jag är säker på att vi snart får se honom här."

"John förpliktelser handlar inte om att vara på plats på matcherna. Det handlar om att vara involverad, engagerad och stöttande."

"Vi har stöd från både John och Tom. Jag var i Boston nyligen och träffade alla investerare i FSG. De stöder vårt arbete och står bakom oss till 100%."

Brendan Rodgers blev Liverpools manager i juni och resultaten sedan dess har varierat. För tillfället parkerar Liverpool på en åttonde plats i Premier League - nio poäng bakom Champions League-platserna.

"Vi har hela tiden pratat om att det här året handlar om att lägga grunden för att bygga något långsiktigt. Det kommer att gå upp och ner. Om det gick att vända det omedelbart, så hade alla gjort det. Vi är ganska nöjda med framstegen - från första glimten av bättre passningsspel till prestationerna nyligen när det börjar sitta", fortsatte Ayre.

"Det finns arbete kvar att göra, men vi är nöjda med det sättet vi tagit oss framåt på. Spelarna vi plockat in bidrar och vi är nöjda med att Brendan och hans team får ut mer av spelarna som var här redan innan de kom."

"Ingen gömmer sig från det faktum att det fortfarande är mycket kvar att göra - men det har varit bra framsteg såhär långt. Jag har pratat med några av spelarna och de känner att vi tar oss framåt. De trivs med att spela fotboll och förhoppningsvis lovar det gott inför resten av säsongen."

Ian Ayre menar också att de flesta supportrar delar ägarnas optimism.

"Det har varit utsålt hela säsongen. Vi har haft fantastiskt stöd från fansen både hemma och borta. Jag har pratat med folk i staden och de är nöjda med fotbollen och gillar vad de ser."

"Det som är så bra med Liverpools supportrar är att de studerar spelet. De vet vad som krävs för att bli stora - för den här klubben har varit stor tidigare."

"De supportrarna som kan mycket om det vet att man inte vänder på allt på ett ögonblick. Ingen förväntar sig att nivån ändras över såpass mycket över natten att vi vinner ligan, men så länge vi gör framsteg och knappar in avståndet, så kommer folk att köpa det."

"Så länge Brendan och laget blir bättre, så är jag säker på att fansen kommer att stå bakom dem."

"Vi kommer att fortsätta investera och tillföra gruppen. Till slut kommer vi att komma dit vi önskar att vara."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer