Sturridge snart i toppslag

Bild till nyheten Sturridge snart i toppslag
Daniel Sturridge blir vassare för varje dag och träningspass som går. "Han är väldigt nära toppformen nu", konstaterar managern Brendan Rodgers.

Anfallaren har spelat 100 minuter fördelat på två matcher sedan övergången från Chelsea. I båda matcherna har han gjort mål.

Det tog sju minuter i debuten mot Mansfield och tolv i PL-debuten mot Manchester United.

"Daniel skrev på för oss och fick strålkastarljuset riktat mot sig direkt. Alla visste att vi behövde någon på topp som kunde avlasta Luis med målskyttet. Nu har Daniel gjort två mål på två matcher och kommer att vara tillbaka i form inför lördagens match mot Norwich."

"Han är dessutom inte långt ifrån toppformen. Han tränar bra och trivs varje minut han är här. Han har funnit sig tillrätta i spelartruppen. Det har kanske varit tufft och kanske lite frustrerande för Daniel att han inte varit i toppslag och det var också anledningen till att han fick börja på bänken mot United."

"Hans prestationer så här långt visar dock att han kommer att bli en väldigt, väldigt bra spelare för oss."

"Målet på Old Trafford är en av orsakerna till att vi köpte honom. Steven Gerrard sköt ett fantastiskt skott och David de Gea gjorde en bra räddning. Men Daniel var snabbt framme och prickade in returen. Det är inte många spelare som skulle ha nått den returen. Det var hans snabbhet som resultterade i målet och han avslutade väldigt bra."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer