Rodgers: "Sturridge kan göra skillnad"

Bild till nyheten Rodgers: "Sturridge kan göra skillnad"
Liverpoolbossen Brendan Rodgers gick ut efter matchen mot Manchester United och hyllade nyförvärvet Daniel Sturridge att han mycket väl kan påverka resterande matcher av säsongen positivt.

Daniel Sturridge blev inbytt mot Manchester United i halvtid då Rodgers ville ha fart och fläkt i det Liverpool som var bolltittande och sega i de första 45 minutrarna. Därmed gjorde Daniel debut i Premier League för sin nya klubb och visade sin stora potential. Det krävdes endast 10 minuter innan Sturridge stötte in reduceringsmålet som tyvärr aldrig räckte till. Det innebar att Sturridge har två mål inom loppet av 100 spelade minuter för Liverpool. Sturridge visade upp ett bra samspel med Suarez och Borini och kunde dessutom ha blivit poängräddare. 

"Han (Sturridge) gav oss en helt ny dimension i anfallet, hade fart och var farlig varje gång han kom i anfall", sa Rodgers. 

"Nu när vi har Daniel i laget, förstår alla att vi har en bra spelare som är ung och har hela karriären framför sig. Vi såg hur bra han var mot Manchester United och han var inte ens hundraprocentig. Han kommer vara väldigt nyttig för oss". 

Sturridge startade som bekant på bänken på Old Trafford och Brendan Rodgers påpekade att han inte kommer riskera sitt nyförvärv nu när han närmar sig full återställning. 

"Daniel var fantastisk när han kom in på plan, men vi hade vunnit sju av våra nio senaste matcher innan dess, så laget har presterat bra och spelarna har arbetat hårt", berättar Brendan.

"Allt handlar om känsla. Om Sturridge hade klarat av hela matchen så hade jag självklart spelat honom".

"Jag tänkte att om vi var stabila och bra försvarsmässigt, samtidigt som vi skapar målchanser och matchen öppnade upp sig, så skulle jag byta in Daniel som kunde använda sin snabbhet att påverka matchen. Jag tyckte att han var fantastisk!".


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer