"Suarez kommer inte att påverkas"

Bild till nyheten "Suarez kommer inte att påverkas"
Liverpool gästar Old Trafford och Manchester United för den tuffaste bortamatchen hittils på säsongen. Luis Suarez hoppas på sitt 20:e mål samtidigt som hemmafansen kommer att göra allt för att stoppa "El Pistolero".

För de som hängt med sagan, kommer Luis Suarez inte att få bästa mottagande av Manchesterpubliken, förutom från de tillresta Merseysidefansen. Lucas Leiva menar att buandet inte har någon negativ effekt på uruguayanen. 

"Jag tror inte det kommer att störa honom", säger Lucas Leiva till Idependent. 

"Han får samma mottagande på alla arenor, så det spelar inte så stor roll. Jag tycker att han klarar av buandet galant och om folk fortfarande kritiserar honom samtidigt som han gör mål, tror jag inte att det spelar så stor roll". 

"Det är självklart inte roligt att se en lagkamrat, en vän, få så mycket kritik som han får". 

"Han har en stor karaktär och han visar nu sin stora potential. Det är det som är viktigast". 

"Jag är väldigt nära Luis, han är en familjeman, han älskar sin dotter och sin fru, är med dem hela tiden och koncentrerar sig på sin fotbollskarriär". 

"Han är väldigt trevlig, mycket öppen, men jag förstår varför han ibland inte är öppen (mot media) på grund av den kritik kan får. Ibland tror jag att han försöker skydda sig själv och det är det bästa sättet. Jag vet inte hur det känns för honom, jag frågar aldrig". 

källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer